• Horoskops 23.–29. maijam. Laiks ļauties dzīves dāvanām!

    Horoskopi
    Inita Dilāne
    23. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Geio Tischler/Unsplash
    Šonedēļ, 23. maijā, gaidāms izteikti pozitīvs, uzlādējošs un dzirkstošs pilnmēness. Tas būs par to, kā atrast balansu starp vienkāršo un sarežģīto, profesionālismu un atvērtību apgūt ko jaunu.
    Nākamais: Auns

    Dienas ap pilnmēnesi, izteikti no 21. līdz 25. maijam, būs pilnas ar iespējām, dzīves dāvanām, pārmaiņu impulsiem, kuriem būtu ieteicams ļauties. Varat piedzīvot izjūtu, ka dzīve jūs nes, vada un virza uz kaut ko saskaņā ar jūsu ticību un dziļāko pārliecību. Ļoti augsti ideāli, vēlme būt saistītam ar ko lielāku un nozīmīgāku nekā jūs paši, dāsnums, izpalīdzīgums. Tikai visā esiet apzināti, jo samērīgums nebūs šim laikam raksturīgs. Ļoti viegli ļausieties mūzikai, mākslai vai garīgajām praksēm. Smalka skaistuma un estētikas izjūta un, protams, mīlestība un romantika.

    Tagad, kad Saule ir uzsākusi savas gaitas pa vieglo un komunikablo Dvīņu zīmi, arī citas planētas steigs tai pievienoties. 23. maija izskaņā Venera, vērtību, gaumes, sievišķības, attiecību un naudas aizbildne, pārslēgsies uz rotaļības un zinātkāres vilni. No šā brīža sievišķības un attiecību tēma kļūs vieglāka. Viegli tērēsiet naudu. Lielākā vērtība būs interesanti pavadīts laiks, jaunas tikšanās un aizraujošas sarunas.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē