• Harijs pēc tēva apciemojuma nakšņo viesnīcā. Karaļa Čārlza sulainis atklāj noslēpumu

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    8. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia Commons
    Uzzinot par tēva, karaļa Čārlza diagnozi, uz Lielbritāniju nekavējoties aizdevās arī princis Harijs. Visiem par pārsteigumu, viņš savā īsajā vizītē apmetās nevis kādā no karaliskajai ģimenei piederošajām pilīm, bet viesnīcā.

    Kad Bekingemas pils nāca klajā ar oficiālu paziņojumu par karaļa Čārlza vēža diagnozi, princis Harijs juta pienākumu tūdaļ apciemot sasirgušo tēvu. Viņš Londonā ieradās viens, bez sievas Meganas un abu kopīgajiem bērniem. Turklāt Harijs savā dzimtenē uzkavējās pavisam īsu laiku – tikai nepilnu diennakti. Īsajā vizītē Harijs pie tēva viesojies vien stundu un pēcāk devies pārlaist nakti kādā Londonas viesnīcā, nevis vienā no karaliskās ģimenes īpašumiem. Tāpat Harijs nav apciemojis savu brāli Viljamu, ziņo britu laikraksts «Mirror». Šī neparastā vizīte acīmredzami izgaismojusi attiecību saspīlējumus, kas valda starp Hariju un visu karalisko ģimeni.

    Bijušais karaļa Čārlza sulainis Grants Harods medijiem atklājis, ka šim Harija gājienam varētu būt divi iemesli. Visticamākais no tiem, ir Harija poza – viņš principiāli vēlas parādīt tēvam un pārējiem karaliskās ģimenes locekļiem, ka ir patstāvīgs un spēj uzturēt pats sevi. Sulainis neizslēdz iespēju, ka varbūt princis Viljams nemaz nav uzaicinājis Hariju nakšņot savā mājoklī. 

    Jau vēstīts, ka attiecības starp abiem brāļiem sašķobījušās pēc tam, kad Saseksas hercogs Harijs laida klajā savu memuāru «Liekais». Harijs savā grāmatā izklāstījis ļoti privātu un jutīgu informāciju par karalisko ģimeni, bet vēl pirms tam sniedzis ļoti atklātu interviju Opras Vinfrijas raidījumā, kas nebūt nav paticies karaliskajai ģimenei. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē