• «Goodyear» atzīts par 2023. gada labāko automobiļu ziemas riepu ražotāju

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Prestižais vācu auto žurnāls «Auto Bild» piešķīris automobiļu riepu ražotājam «Goodyear» 1. vietu kategorijā «TOP ziemas riepu ražotājs 2023» . Šī atzinība seko šogad jau saņemtajai balvai «TOP vasaras riepu ražotājs 2023» , kas apliecina uzņēmuma panākumus, nodrošinot augstas kvalitātes riepas visa gada garumā.

    Kā norādījuši «Auto Bild», komentējot «Goodyear» sniegumu ziemas riepu ražošanā, riepu modeļi «UltraGrip Performance 3» un «UltraGrip Performance+» SUV pārliecinoši izceļas starp citiem konkurentiem un uzrāda kvalitatīvu sniegumu dažādos testos.

    «Goodyear» nesen papildināja savu piedāvājuma klāstu ar «UltraGrip Performance 3» ziemas riepām, kas nodrošina efektīvāko vadāmību sniegā un īsāko bremzēšanas distanci gan uz slapja, gan sausa ceļa seguma. Riepu ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, ko novērtējuši ne vien «Auto Bild», bet arī citi vadošie Eiropas auto izdevumi. Jaunā modeļa riepas uzrādījušas augstvērtīgus rezultātus visos testos, kuros šogad piedalījās:

    • Saņemts priekšzīmīgs vērtējums un 2. vieta no 54 dažādiem modeļiem «Auto Bild» testā, kā arī piešķirts «Eco-Master» un «Green Tire» marķējums;
    • 1. vieta «Auto Bild Sportscars» vērtējumā, izceļot pārliecinošu veiktspēju jebkuros laikapstākļos un drošību akvaplanēšanā;
    • Vācu žurnāla «Sport auto» jaunākajā ziemas riepu testā iegūta 1. vieta. Tika izcelti augstie rezultāti, testējot riepas uz trīs dažādiem segumiem un atzīstot tās par precīzām, drošām un uzticamām, turklāt – ar labu drošības rezervi;
    • 2. vieta vācu žurnāla «Auto Motor und Sport» ziemas riepu testā, akcentējot jauno riepu veiktspēju jebkuros laikapstākļos;
    • 1. vieta zviedru «Teknikans Värld» testā;
    • 3. vieta Lielbritānijas izdevuma «Auto Express» testā;
    • 1. vieta «UltraGrip Performance 3» bezradžu riepām ziemas riepu testos, ko veica Somijas izdevumi «Moottori» un «Tekniikan Maailma».

    Arī «UltraGrip Performance+» SUV riepu modelis saņēmis augstu vērtējumu jaunākajā «Auto Bild Allrad» ziemas riepu testā. 3. vieta iegūta, uzrādot izcilu vadāmību uz slapja ceļa seguma, labas drošības rezerves akvaplanēšanā, īsu bremzēšanas ceļu sniegā un uz sausa seguma.

    «Lepojamies ar iegūto prestižo «Auto Bild» atzinību gan ziemas, gan vasaras riepu klāstam. Šī un citas atzinības tikai apliecina, ka «Goodyear» izdodas pildīt apņemšanos ieviest inovācijas riepu ražošanā un izstrādāt produktus, kas iederas jebkurā mūsdienīgā auto parkā, jo palielina transportlīdzekļu veiktspēju un ­palīdz autovadītājiem uzlabot braukšanas pieredzi,» saka «Goodyear» pārstāvis Deivids Ankērts (David Anckaert).

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē