• Cēsu novadā var saņemt palīdzību ceļu tīrīšanai

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    13. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Cēsu novadā vientuļie pensionāri un personas ar invaliditāti var pieteikties pašvaldības palīdzībai privāto ceļu tīrīšanai ziemā.

    Pieteikties palīdzībai var savā novada apvienības pārvaldē, Cēsu un Vaives pagasta iedzīvotājiem – Īpašumu apsaimniekošanas pārvaldē, iesniedzot iesniegumu un uzrādot pensionāra vai invaliditātes apliecību. Iesniegumā jānorāda mājīpašuma, kurā cilvēks dzīvo, adrese un pievedceļa garums kilometros. Palīdzība neietver privātīpašuma pagalmu un iekšējo ceļu tīrīšanu no sniega.

    Palīdzību sniegs Cēsu novadā deklarētiem iedzīvotājiem, ja viņi ir pensionāri bez bērniem un laulātā, no mājsaimniecības, kurā ir persona ar 1. vai 2. grupas invaliditāti vai bērns ar invaliditāti. Tāpat palīdzību ceļa tīrīšanā varēs saņemt cilvēki ar Sociālā dienesta atzinumu, kuri īpašas sociālās situācijas dēļ nespēj saviem spēkiem nodrošināt privātā ceļa sniega tīrīšanu.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē