• Aktieris Ņikita Osipovs šokēts par apkārtējo reakciju pēc vakcinācijas

    Sabiedrība
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    14. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    «Cilvēki komentāros piesauca sātanu, paziņoja, ka mana dzīve ir beigusies, un daži pat izdzēsa no draugiem,» par sociālajos tīklos pieredzēto pēc vakcinēšanās atklāj aktieris.

    «Kad februārī tika izziņots, ka ikviens var reģistrēties vakcīnai pret kovidu, to uzreiz arī izdarīju, taču atbildē nesaņēmu ne zvanu, ne īsziņu, ne e-pastu – absolūti neko. Tā es gaidīju, gaidīju un, iespējams, joprojām būtu gaidījis, ja ne laimīga sagadīšanās.

    Biju devies pie ģimenes ārsta, lai saņemtu nosūtījumu uz analīzēm, un sagadījās, ka tā bija potēšanas diena. Viens cilvēks uz to nebija atnācis, tāpēc ārste piedāvāja man saņemt šo vakcīnas devu,» stāsta Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra jaunais aktieris Ņikita Osipovs.

    «Esmu prioritārajā grupā, jo pasniedzu bērniem aktiermeistarību, tāpēc daktere man šo vakcīnu arī atdeva.»

    Ņikita ticis pie Modernas vakcīnas. «Biju ļoti priecīgs, ka man uzsmaidījusi tāda veiksme, tāpēc nolēmu dalīties ar to ar citiem, ievietojot Facebook īsu video, kurā redzams, kā vakcinējos. Nebiju gan gaidījis, ka saņemšu par to tādu negatīvu komentāru vilni. Biju šokā par šādu reakciju,» atzīst aktieris.

    «Cilvēki, kuri negrib potēties, ļoti agresīvi uzvedās.

    Rakstīja man, ka es drīzumā miršu, ka nedodu sev iespēju dzīvot ilgi un laimīgi.

    Pagāja mēnesis, es joprojām biju dzīvs un, saņemot otro vakcīnas devu, ar šo brīdi atkal padalījos Facebook. Cerēju, ka cilvēki nu jau būs nomierinājušies un tik agresīvi par vakcinēšanās tēmu savus viedokļus vairs nerakstīs.

    Galu galā nemitīgi par to publiskajā telpā tiek runāts un skaidrots, kāpēc nepieciešams vakcinēties, ka tikai tā mēs ātrāk varēsim atgriezties pie ierastās dzīves. Taču atkal sekoja tas pats, un tie paši cilvēki turpināja man rakstīt negācijas. Lai arī nevienam neko neuzspiedu, neaģitēju, vienkārši paziņoju, ka esmu vakcinēts,» stāsta jaunais aktieris.

    Viņš atzīst, ka pēc pirmās potes aptuveni divas dienas viņam bijusi sajūta, ka ir saaukstējies, bet pēc tam viss bijis labi. «Pēc otrās potes pašsajūta bija sliktāka. Pirmajā dienā bija augsta temperatūra, liels vājums. Arī nākamajā dienā bija temperatūra, un tikai vēlāk atgriezos normālās sliedēs.»

    Ņikita aicina citus nebaidīties un vakcinēties. «Tas nav nekas traks. Nevajag ticēt visam, kas tiek rakstīts internetā, un ietekmēties no sazvērestības teorijām. Pēc vakcinācijas esmu sveiks un vesels, man nav izauguši ragi un aste, un magnēti pie rokas nelīp,» smejas Ņikita.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē