• Aiziet nobalsot nepareizajā dienā – pie Krievijas vēstniecības pulcējas «vēlēt» gribētāji

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šorīt īsi pirms pulksten 9 vairākas personas bija pulcējušās pie Krievijas vēstniecības konsulāta ar nodomu «vēlēt», lai gan šodien un rīt to darīt nav paredzēts.

    Lai noskaidrotu personu identitāti, tika veikta dokumentu pārbaude. Divas personas ignorēja amatpersonu prasību uzrādīt dokumentus, kļuva agresīvas, izrādīja pretošanos, krita gar zemi un skaļi bļaustījās. Personas aizturētas un nogādātas policijas pārvaldē tālāku procesuālo darbību veikšanai.

    Valsts policija atgādina, ka pie «vēlēšanu» norises vietām Valsts policijas un Valsts robežsardzes amatpersonas veiks stingru Krievijas Federācijas valsts piederīgo uzturēšanās nosacījumu Latvijas Republikā ievērošanas kontroli, pārbaudot katra vēlētāja personu apliecinošu un uzturēšanās tiesību apliecinošu dokumentus.

    Ja personas atteiksies atklāt savu identitāti un nesniegs informāciju amatpersonām, nepildīs amatpersonu likumīgās prasības, kā arī veiks citus pārkāpumus, tās tiks aizturētas un viņu atbildība tiks vērtēta ar visu likuma bardzību.

    Šajā nedēļas nogalē dienesti strādā pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu Latvijā sabiedrisko kārtību un drošību, kā arī Latvijas likumu ievērošanu, tai skaitā attiecībā uz noziegumu pret mieru un kara noziegumu attaisnošanas un slavināšanas nepieļaujamību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē