• Aivi Ceriņu vaino zādzībā? Draud pamatīgs sods

    Slavenības
    Estere Jansone
    10. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aivis Ceriņš
    Foto: F64
    Aivis Ceriņš
    Televīzijas šovu vadītājs Aivis Ceriņš dalījies ar satraucošu ziņu. Viņam viens misēklis ar nomas automašīnu beidzies ar bargu sodu.

    Aivim Ceriņam gadījusies nepatīkama pieredze ar kādu ļoti populāru nomas automašīnu uzņēmumu. Viņš sūkstas, ka pakalpojuma sniedzējs viņam piestādījis milzu sodu par aizmirstu mašīnas atslēgu kabatā. Vien pēc 30 minūtēm pēc izkāpšanas no īrētā auto Ceriņš pamanījis, ka rēķins jau pieaudzis līdz 349 eiro. Lai glābtu situāciju, Aivsi centies atslēgas atgriezt, taču izrādās, ka tas vairs nav bijis iespējams un sods turpina augt.

    Ceriņš sociālajos tīklos arī dalījies ar bildi, kurā redzama sarakste ar pakalpojuma sniedzēju. Tajā TV personība izmisīgi mēģina sakontaktēties ar kādu darbinieku, taču tas viņam sekmējies bez panākumiem. Šķiet, uzņēmuma klientu atbalstu centra čatā Aivim izdodas tikai sazināties ar mākslīgā intelekta darbinātu robotu, kas atbild Aivim «Esam saņēmuši jūsu ziņu. Mūsu komanda drīzumā ar jums sazināsies.» Tiesa, Ceriņš atbildi nesaņem pat piecas stundas un sāk uzdot jautājumus «Cik ir drīzumā?», «Vai jūs tur esat dzīvi?». Arī šie jautājumi palikuši bez atbildes.

    Par mašīnas atslēgas zādzību vainotais Ceriņš pikts raksta, ka sliktāku servisu neesot redzējis. Viņa ierakstu komentējuši arī citi vīlušies autonomas klienti. Daži stāsta, ka citi saņēmuši piecūkotu mašīnu un klientu serviss klaji ignorējis šoferu sūdzības, bet citi, kas kādreiz nonākuši Aivim līdzīgā situācijā, stāsta, ka viņiem pagāja teju trīs dienas, lai sazinātos ar īstu darbinieku. Tāpat ļaudis aicina Aivi tomēr iegādāties savu auto – tā būšot drošāk!  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē