Ilze KlapereIedvesmaSamurajam nav mērķa, ir tikai ceļš. Jauno «laucinieku» Čistovu filozofija, saimniekojot Koklēs
Signe ŠēnfeldeIedvesmas dārzs«Man ir veicies, visi skatu punkti ir pievilcīgi.» Ilzes Ziemeles dārzs ar diviem kraukļiem
Ilze KlapereDzīvesstils«Sākumā mazliet atļāvāmies panēsāt rozā brilles!» Urbānu pirmais dārzs ar mantotu sniegpulkstenīšu pļavu
Indra OzoliņaDzīvesstilsPuķu modes vēstnese, kas pieradina selekcionāru brīnumus – agronome Agita Bite
Indra OzoliņaIedvesmas dārzs«Aizejot pensijā, nav nekā labāka kā darboties dārzā.» Ainas Kļaviņas dzirkstošais košums ar Budu
Gunta ŠenbergaDzīvesstilsKā radīt dārzu, kas izceļas arī kadrā – Baibas Birznieces padomi dārza plānošanā
Indra OzoliņaIedvesmas dārzs«Man attiecībā uz dārzu nepiemīt kritiskā domāšana.» Rasmas Kolātes dārzs vectēva mājās
Gunta ŠenbergaIedvesmas dārzsDārzniece jau ceturtajā paaudzē. Ciemos stādaudzētavā Baižas pie Zanes Zeltiņas
Ilze KlapereDzīvesstils«Vieglāk būtu nosaukt, ko neaudzējam!» Gintas un Alvja Teterovsku pirmais dārzs – īrēts un bez rakšanas
Indra OzoliņaCiemos«Katrai rožu grupai ir savs skaistums.» Natālijas rozes saimniece iesaka savas favorītes
Indra OzoliņaIedvesmas dārzs«Mani sapņi ir grandiozi, tāpēc daudz ir arī piepildījies.» Jāņa Javas brangā eksotisko augu kolekcija Priekuļos
Gunta ŠenbergaIedvesmas dārzsReiz pašu stādītie koki nu sniedz paēnu – Valda un Vijas Dzeņu dārzs Suntažu plašumos