Lolita LūseAttiecībasItāļu ģimenes nobāl: kā trejmāsas Ieva, Rūta un Laura uz vecvectēva zemes Pulkarnē sadzīvo
Aiva KaneponeDzīvesstils«Mani arī ir nosodījuši par to, ka es runāju..» Ledus skolas vadītāja Brigita tagad dzīvo, kā pašai patīk
Lauma Lūse-KreicbergaDzīvesstilsKā gleznotājas ģimene nopirka senu guļbaļķu ēku un pārvērta to līdz nepazīšanai
Aiva KaneponePersonībasAsnate Smeltere: Tagad Raimonds Pauls gan vairs negrib nākt ar mani uz randiņu!
Aiva KaneponeDzīvesstilsBijušo rīdzinieku Bulavu īstā dzīve Krapē: Savs aveņu lauks un reiva balles muižas šķūnī
Aiva AlksneDzīvesstilsKad tu dosies atvaļinājumā, un kāpēc tev to noteikti vajag? Tas var mainīt tavu dzīvi
Aiva KaneponeDzīvesstils«Daba Laba» saimnieka veiksmes stāsts: Kā aizmukt no Rīgas un uztaisīt restorānu mežā
Lolita LūseDzīvesstilsPieradināt karalieni: Santas Ančas, Sarmītes Ēlertes un Ingrīdas Circenes rožu dārzs
Gundega GaujaPersonībasJogas skolotāja Agnese Guļāne: Katra sieviete pēc savas būtības ir gan dziedniece, gan ragana
Ilze Anna VītolaDzīvesstilsCelmu ģimenes sapnis, kas smaržo pēc tikko ceptas maizītes. Ar mīlestību no Kuldīgas