Līga BlauaPersonībasRoberts Ošiņš atklāti par mīļotās sievas nāvi: Liekas, ka aiziešu mājās un Līga tur būs…
Nora DriķePersonībasDziesmu svētku virsdiriģents, Jēkabs Ozoliņš: Ja domā, ka esi galvenais, tad esi pagalam!
Guna RozePersonībasAkordeoniste Inita Āboliņa: Tēta nāve vienā brīdī padarīja mani par simt gadiem vecāku
Līga BlauaPersonībasFolkloras kopas «Upīte» vadītājs Slišāns: Apprecēsimies, kad vecākie bērni precēsies!
Gunta ŠenbergaPersonībasŠefpavāra Rītiņa dārznieces Marutas stāsts: Ne katram Mārtiņa jociņi šķita pieņemami
Sandra EglītePersonībasMonika Zīle: Rokai, kas palīdz piecelties, jābūt nevis kāda svešinieka, bet tavējai
Sandra EglītePersonībasLinda Mūrniece un dzīve kā kino: Agrāk teicu – man vajag vīru līdz rudenim sameklēt!
Sandra EglītePersonībasSavai Skaidrītei uzdāvināja leģendāru dziesmu. Čikāgas piecīša Alberta Legzdiņa likteņstāsts
Līga BlauaPersonības«Iesākts ir daudz un laika atlicis gaužām maz.» Kā Jānis Streičs tagad dzīvo Lietuvā
Ilze KlapereLasāmgabalsJapāniete Šino par dzīvi Latvijā, ēdienu un cilvēkiem: Latvieši nav tik ļoti pareizie
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasIeva Kerēvica: Daudz esmu strādājusi, lai mani netraucētu pagātnes sāpes