Liena BritānePersonībasĻoti gribas apķerties! Mikrofona dvēseles Lias Guļevskas un viņas meitas sirsnīgais stāsts
Kaija ZembergaPersonībasLaimis Rācenājs: Grēta ir mans astotais bērns, un beidzot redzu, kā bērniņš aug
Līga BlauaPersonībasRoberts Ošiņš atklāti par mīļotās sievas nāvi: Liekas, ka aiziešu mājās un Līga tur būs…
Nora DriķePersonībasDziesmu svētku virsdiriģents, Jēkabs Ozoliņš: Ja domā, ka esi galvenais, tad esi pagalam!
Guna RozePersonībasAkordeoniste Inita Āboliņa: Tēta nāve vienā brīdī padarīja mani par simt gadiem vecāku
Līga BlauaPersonībasFolkloras kopas «Upīte» vadītājs Slišāns: Apprecēsimies, kad vecākie bērni precēsies!
Gunta ŠenbergaPersonībasŠefpavāra Rītiņa dārznieces Marutas stāsts: Ne katram Mārtiņa jociņi šķita pieņemami
Sandra EglītePersonībasMonika Zīle: Rokai, kas palīdz piecelties, jābūt nevis kāda svešinieka, bet tavējai
Sandra EglītePersonībasLinda Mūrniece un dzīve kā kino: Agrāk teicu – man vajag vīru līdz rudenim sameklēt!
Sandra EglītePersonībasSavai Skaidrītei uzdāvināja leģendāru dziesmu. Čikāgas piecīša Alberta Legzdiņa likteņstāsts