Aivars PastalnieksDzīvesstils«Es nobraukšu Lemānu!» Kā latvietis Garijs Rožkalns ar 100 eiro kabatā piepildīja sapni
Alise FuntaDzīvesstilsDizaineres un arhitekta Rīgas dzīvoklis Parīzes stilā: spoguļi, marmora kamīns un retro šiks
Egita GaliņaDzīvesstilsBukšu sapņu namiņš Lapmežciemā: Gribējās, lai ir sajūta – tā ir veca māja, nevis jauna
Ilze KlapereDzīvesstilsDārzkopības institūta dvēsele Edīte Kaufmane: Kad strādāju dārzā, visi stresi tur pazūd
Dana SinkevičaDzīvesstils«Nu baigā miskaste te bija!» Kā Tiknusu ģimene nolaistu īpašumu pārvērta pasakā
Indra OzoliņaDzīvesstilsSkaistākais dārzs Jelgavā, kur aug pat tulpju un sniegpārsliņu koks: Esmu kā traka uz augiem!
Gunta ŠenbergaDzīvesstilsValmierietes Antas Paegles lepnums – skaistais virtuves dārzs un siltumnīca ar zaļo dīvānu
Aija LāceDzīvesstilsCiemos pie modeles Ievas Lagūnas: Mamma par šo dzīvokli saka: «Es tā dzīvot nevarētu!»
Dana SinkevičaDzīvesstilsRokdarbniece un karmoloģe Svitlana, kas izšuj višivankas: Kaifoju, ka aizmirstu krievu valodu