Santa Anča: Traki nevienkāršs laiks. Visiem

Emocionāli nežēlīgs ir šis laiks.
Santa Anča
Santa Anča
Foto: no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva

Lai arī esam pārplūdināti ar dīkstāves pabalstiem un subsīdijām, mūsu brīvais gars ir ierobežots. Atkal esam izpelnījušies mājsēdi. Un vakcinētie – pavisam nepelnīti. Nezinu, kā jūs, bet es bieži tumšajos vakaros iekrītu skumjās noskaņās. Var jau šī izjūtas kliedēt ar seriāliem, grāmatām un glāzi vīna, bet sajūta, ka dzīve nekad vairs nebūs agrākā, kļūst arvien skaudrāka.

Lasot par citu cilvēku pieredzi, ir iespējams meklēt un rast atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem.

Sabiedrības noskaņojums tīši vai muļķības dēļ agresīvi uzkurināts, tevi jau sāk izslēgt no romantiskas dzīves mīlestības, kas vienmēr ir bijis mans glābšanas riņķis. Labāku sajūta nerada arī personības, kuras uzrunāju intervijām un saņemu atteikumu, jo zūdot cerība. Tas ir ļoti bīstams indikators. Jo ticība un cerība vienmēr ir bijis pats būtiskākais. Iespējams, šis ir laiks, lai nonāktu katrs līdz saviem dvēseles dziļumiem. Iespējams, šis ir laiks, kad nogrimt un atkal uzpeldēt. Bet tas nudien nav viegli.

Visiem iesaku noskatīties Aivara Pastalnieka videointerviju ar Rudīti Losāni “Villas sarunās”. Viņa strādā par kapelāni cietumā un izjūtas par brīvību, ieslodzījumu, spēju izdzīvot nevienkāršos apstākļos ir izbaudījusi savā pieredzē. Viņa saka, ka glābs garīgums un kultūra.

Kāds ietekmīgs vīrietis man teica, ka viņš dodas uz mežu zāģēt kokus. Kāds cits skrien līdz spēku izsīkumam. Bet ļoti būtiski ir šīs negatīvās izjūtas sevī pārstrādāt. Viens no veidiem man vienmēr ir bijis rakstīts vārds. Tāpēc arī iesaku mājsēdi izmantot mūsu rakstu lasīšanai. Gan digitāli, gan drukātā veidā.

Lasot par citu cilvēku pieredzi, ir iespējams meklēt un rast atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem. Vai arī šodien saprast, ka savās depresīvajās noskaņās neesi viens. Meklēt otru cilvēku šobrīd ir ļoti svarīgi. Sajust draugus ir ļoti svarīgi. Sajust mīlestību, kas plūst no cilvēkiem, kuri tevi pazīst un pieņem tādu, kāds esi. Traki nevienkāršs laiks. Visiem.

Meklējiet savas dzīves vektoru, izbaudiet mājsēdi ar mūsu rakstiem Santa+, mēs mēģināsim jums palīdzēt. Visi esam vienā laivā.

Ar mīlestību – Santa

 

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē