• «Nauda neko nedos, ja paurī tukšums». Valters skarbi komentē Dukuru jauno biznesu

    Sportisti
    Estere Jansone
    9. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/generalisai/TikTok/MarTo Logistics
    Basketbola treneris Valdis Valters asi izteicies par sportistiem, kas pamet mācības, lai pievērstos sporta karjerai. Uz to viņu pamudinājis bijušos skeletonistu Martinu un Tomasu Dukuru paziņojums, ka viņi tagad nodarbojas ar kravas pārvadājumiem.

    Bijušie skeletona čempioni brāļi Dukuri sākuši reklamēt savu uzņēmumu, kas sasitīts ar kravas pārvadājumiem. Viņi pat paši gatavi sēsties pie kravas auto stūres! Bijušajam basketbolistam un trenerim Valdim Valteram šī iniciatīva raisījusi negatīvas pārdomas.

    «Tādu piemēru būs daudz, jo lielākā daļa jauno sportistu pamet mācības, liekot visu uzsvaru uz rezultātu.

    Arī nopelnītā nauda neko nedos, ja paurī ir tukšums,» ass ir Valters, komentējot Dukuru publiskotos video. Sociālā tīkla X lietotājus šāda attieksme izbrīna. «Pag, tas ir kaut kas slikts, ka cilvēks pēc sportista karjeras beigām strādā? Savu biznesu veido?» brīnās viņi. Kāds pat norāda, ka arī Valtera dēls bijušais basketbolists Kristaps Valters varētu būt šāds piemērs.

    «Par kādu piemēru Tu runā? Kur rakstīts, ka pēc profesionāla sportista karjeras jākļūst par kādas federācijas vadītāju, treneri vai politiķi? Katrs dara to, ko vēlas. Arī šādi uzņēmīgi cilvēki ir vajadzīgi,» Dukurus aizstāv kāds Valtera sekotājs.

    Pēc spožās skeletonista karjeras beigām Martins Dukurs kopā ar brāli Tomasu Dukuru dibinājuši uzņēmumu, kas nodarbojas ar kravu pārvadāšanu. Sportisti iegādājušies vairāk nekā 30 kravas automašīnas, noalgojuši šoferus un arī paši veic pārvadājumus. Brāļi uzņēmumu dibinājuši jau 2018. gadā, un kopš tā laika uzņēmums piedzīvojis izaugsmi. Dukuri apņēmušies tuvākajā nākotnē palielināt kravas automobiļu skaitu.

    @martologistics Mums dzīvē ir gājis kā pa kalniem….. #logistics #sport #business #latvia ♬ original sound – MarTo Logistics

    Martins Dukurs 2022. gadā pēc Pekinas Olimpiskajām spēlēm noslēdza savu profesionālo karjeru. Tomass Dukurs karjeru noslēdza pērn.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē