• Kardašjana izmainījusies līdz nepazīšanai. Iespējams, pārcietusi vienu no sāpīgākajām procedūrām

    Slavenības
    Estere Jansone
    24. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Amerikāņu modes dāmas Kimas Kardašjanas izskats nu kļuvis vēl citādāks nekā ierasts. Sievietes žoklis piepeši ir kļuvis izteiksmīgāks, kas liek domāt, ka realitātes šovu zvaigznei ir veikta kāda ļoti sāpīga skaistuma procedūra.

    Kima Kardašjana pasaulē ir pazīstama ar savu vājību pret mākslīgo skaistumu. Lai gan šovu zvaigzne allaž ir noliegusi, ka ir jebkad gulusies zem skalpeļa, tomēr Kardašjanas fanus sievietes apgalvojumi nepārliecina. Viņas vizuālās pārvērtības vien pāris gadu laikā vedina domāt, ka skaistule šad tad ar injekciju un ķirurģisku manipulāciju palīdzību uzlabo savu ārieni.

    Pēdējās Kimas Kardašjanas fotogrāfijas no publiskiem pasākumiem satraukušas fanus. Viņas vaibsti nu līdzinās daiļajai Holivudas aktrisei Andželīnai Džolijai. Kāds Kardašjanas pielūdzējs izcēlis, ka skaistulei savulaik bija apaļāki, maigāki vaigu kauli un žoklis, bet nu dāma ir pamatīgi izmainījusies.   

    Kima Kardašjana 2015. gadā.
    Kima Kardašjana 2015. gadā.

    «Ļoti iespējams, ka Kimai ir ķirurģiski palielināts žokļa leņķis,» portālam «The Sun» stāsta plastikas ķirurgs Ričards Vestreihs. Ārsts apgalvo, ka šādu efektu var panākt tikai ar implanta palīdzību, kas ieoperēts paralēli ausu ļipiņai. Plastikas ķirurgs apgalvo, ka slavenībai uz žokļa kaula, zem muskuļu slāņa ir pieskrūvēts implants, kas padara sievietes sejas ovālu izteiksmīgāku. Diemžēl šī operācija ir ārkārtīgi sāpīga un atveseļošanās process ir ilgs un nepatīkams. Šajā laikā operāciju pārcietušajam pacientam ir grūtības sarunāties un sakošļāt ēdienu, tāpēc kādu laiku nākas izlīdzēties ar šķidro pārtiku.

    Jāteic, ka Kima Kardašjana nav vienīgā pasaulslavenā zvaigzne, kas veikusi tik drastisku skaistuma manipulāciju. Līdzīgu operāciju veikusi arī viņas māsa Kailija Dženere un aktrise Renē Zelvēgere.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē