• Filmas «Nelūgtie viesi» komanda meklē aktierus trešajai sezonai. Varbūt tieši tevi?

    Kino
    Marta Kalniņa
    3. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Populārās daudzsēriju filmas «Nelūgtie viesi» komanda nākusi klajā ar priecīgu vēsti – tiks filmēta seriāla trešā sezona. Turklāt ikvienam ir iespēja kļūt par tās varoni!

    Nelūgtie viesi komanda izsludinājusi kastingu daudzsēriju filmas 3.sezonai. Tā ir lieliska ziņa visiem tās faniem. Īpaši tādēļ, ka tiek meklēti jauni pirmā un otrā plāna aktieri, kā arī epizodisko lomu tēlotāji. Ikvienam ir iespēja pieteikties kastingam un spēlēt kopā ar tādām zvaigznēm kā Niklāvs Kurpnieks, Andris Daugaviņš un citi. Filmēšana notiks jau augustā un septembrī.

    «Meklējam varoņus dažādos vecumos, var būt arī bez pieredzes, jo

    iepriekš esam atraduši lieliskus talantus arī starp mūsu skatītājiem, kuri atveidoja būtiskas lomas 2.sezonā,»

    vēsta filmas producente, rakstniece Lelde Kovaļova.

    Īpaši šobrīd tiek meklēta 13 līdz 16 gadus veca jauniete vienai no galvenajām lomām trešās sezonas sērijās, kā arī  9 līdz 13 gadus vecs zēns.

    Taču iespēja filmēties ir arī pieaugušajiem – vīriešiem un sievietēm jebkurā vecumā, ja vien viņi tic savam kino aktiera talantam.

    Pieteikumam jāpievieno daži foto – portrets un bilde pilnā augumā. Bildēm jābūt bez apstrādes! Kā arī jāsagatavo neliels video, kur labi redzama pretendenta seja un dzirdama balss. To var uzņemt ar telefonu, un var pastāstīt nelielu stāstu par sevi un savu nodarbošanos. Jānorāda tālruni, vecumu, dzimto valodu un īsu aprakstu par sevi.

    «Lūdzu, nepieteikties kastingam, ja augustā un septembra pirmajā pusē plānota ilgstoša prombūtne no Latvijas,» brīdina filmēšanas komanda. Ar piemērotākajiem kandidātiem jau maijā sazināsies kastinga vadītāji un aicinās uz provēm klātienē. Sūti pieteikumu adresi [email protected]!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē