• «Attapos uz grīdas asins jūrā.» Horens atklāj jaunas detaļas par baiso uzbrukumu Dobelē

    Skandāls
    Gita Vīksne
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Horens Stalbe pēc bandītu uzbrukuma.
    Foto: No privātā arhīva
    Horens Stalbe pēc bandītu uzbrukuma.
    Pagājušajā nedēļā portāls Santa.lv jau vēstīja, ka grupas Riga Reggae solists Horens Stalbe 13. aprīlī tika smagi piekauts. Sekas ir šaušalīgas. Žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā viņš pastāsta, kas īsti notika torīt Dobelē.

    «Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu staricinājums un izkustināti kakla skriemeļi,» iegūtās traumas žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj mūziķis Horens Stalbe. Visu pagājušo nedēļu viņš pavadīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā, bet turpmāko mēnesi būs spiests pārvietoties ar kruķiem.

    Incidents norisinājies Dobelē, kurp Horens bija devies kopā ar kolēģi Kristapu Strūbergu. 12. aprīļa vakarā mūziķi uzstājās Austrumu bārā ar regeju, hiphopu un dejām. Bijis lielisks vakars. Pēc godam padarīta darba 13. aprīļa rītā Horens un Kristaps devušies uz vietējo benzīntanku pēc karstmaizītēm, kur pēkšņi uzradušies «ne pārāk viesmīlīgi puiši» un rupji apsaukājuši darbinieci, kura tobrīd jau gatavojusi mūziķiem maizītes. Horens viņiem aizrādījis.

    «Kristaps gaidīja pie letes, bet es tirdzniecības zālē skatījos, ko vēl nopirkt. Un tad šie nelieši un gļēvuļi uzbruka no aizmugures.

    Biju paņēmis kartupeļu salmiņu paciņas, jau griezos, kad saņēmu ļoti spēcīgu sitienu pa galvu.

    Pēc tā attapos uz grīdas, pār mani bija pārliecies Kristaps. Acīmredzot uz brīdi biju zaudējis samaņu. To, ka man ir lauzts deguns, sapratu uzreiz, jo gulēju asiņu jūrā,» piedzīvoto atminas Horens un piebilst – labi, ka nav trāpījuši pa deniņiem. «Tad gan – nezinu, vai vēl būtu dzīvs!»

    Vairāk par tā rīta asiņainajiem notikumiem lasi un skati žurnālā «Privātā Dzīve»!  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē