• Vāc ziedojumus smagi piekautajam Horenam: Esmu atcēlis koncertus

    Aicinām palīdzēt!
    Estere Jansone
    24. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Portāls Santa.lv jau vēstīja, ka grupas «Riga Reggae» solists Horens Stalbe tika smagi piekauts Dobelē. Traumas ir tik nopietnas, ka Horens šobrīd nespēj strādāt un pelnīt iztiku. Tāpēc viņa draugs Rojs Puķe jeb Pipars aicina materiāli atbalstīt grūtībās nonākušo mūziķi.

    13. aprīļa rīts mūziķim Horenam Stablem pēc veiksmīgi aizvadīta koncerta Dobeles klubā Austrumu bārs izvērtās šausmīgs. Viņš ar kolēģi Kristapu Strūbergu devās uz benzīntanku, lai iegādātos brokastīm karstmaizītes. Taču tieši tobrīd tur ieradušies «ne pārāk viesmīlīgi puiši» un sākuši rupji apsaukāt darbinieci. Horens viņiem aizrādījis.

    «Kristaps gaidīja pie letes, bet es tirdzniecības zālē skatījos, ko vēl nopirkt. Un tad šie nelieši un gļēvuļi uzbruka no aizmugures. Biju paņēmis kartupeļu salmiņu paciņas, jau griezos, kad saņēmu ļoti spēcīgu sitienu pa galvu. Pēc tā attapos uz grīdas, pār mani bija pārliecies Kristaps. Acīmredzot uz brīdi biju zaudējis samaņu.

    To, ka man ir lauzts deguns, sapratu uzreiz, jo gulēju asiņu jūrā,»

    žurnālam Privātā Dzīve pēcāk pastāstīja Horens. Par notikušo uzsākta krimināllieta.

    Mūziķim ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, konstatēts pamatīgs smadzeņu satricinājums un izkustināti kakla skriemeļi. Paies kāds laiks, lai atgūtu veselību, un šobrīd viņš pelnīt naudu ar muzicēšanu nevar. «Esmu atcēlis vairākus koncertus, dīdžejsetus un nebūšu redzams arī vienā no OratoriO izrādēm.

    Man ir daudzbērnu ģimene, par kuru jārūpējas, un māmiņa, kurai ir 84 gadi…» saka Horens.

    Apzinoties mūziķa smago situāciju, viņa draugs, kulinārijas blogeris Rojs Puķe aicina palīdzēt grūtībās nonākušajam regeja māksliniekam. «Mēs nekad nezinām kurā brīdī ar mums var notikt kas briesmīgs. Kaut kas tāds, kas ne tikai rada sāpes, bet atņem iespēju dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Doties uz darbu, pelnīt naudu un darīt lietas kuras tu mīli. Un tajā brīdī mēs kļūstam atkarīgi no līdzcilvēkiem! Mēs varam cerēt tikai uz līdzcilvēku atbalstu,» raksta Puķe. Pavārs aicina līdzcilvēkus ziedot Horenam, lai mūziķis atveseļošanās periodā spētu iegādāties zāles un nomaksāt rēķinus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē