(18+) Kluba meitene Liene: Es nekaunos par savu pagātni

LIENE LEITĀNE (Liene Lei) fotografē, raksta mūziku, dzied, joprojām meklē sevi. Nesen starptautiskā konkursā Miss Europe Continental Dubaijā viņa kā Latvijas pārstāve izcīnīja trešo vietu. Liene nevairās runāt par pagātnes kļūdām, agras jaunības naivumā iesaistoties nude industrijā. «Bez šīm kļūdām es nebūtu tas cilvēks, kas esmu tagad. Tāpēc arī piekritu būt žurnālā, lai par to runātu un sniegtu patiesu ieskatu šajā jomā – bez filtriem.»
Aivars Pastalnieks
Aivars Pastalnieks
Foto: Andris Apšenieks (www.apshenieks.lv)

Nenoniecināt sevi – to es mācos katru dienu, lai pilnveidotos un sasniegtu vairāk, sapņotu un tēmētu augstāk, nekā esam pieraduši.

– Vai tu dažkārt jūties kā eņģelis?
– Kaut kādā ziņā – jā, bet ne iedomīgā veidā. Mans līgavainis mani tā arī uztver, mēdz teikt – white angel. Es ticu, ka domu spēkam ir liela nozīme. Tas ir spēks, kas pārāks par cilvēka personību. Tajā sajūtā ir kaut kas enerģētisks, jo es ļoti ticu enerģijām. Jo vairāk piesaistām labu enerģiju, jo vairāk veiksme stāv mums līdzās. Bet, protams, tas ir darbs, bez tā domas nevar materializēties. Nenoniecināt sevi – to es mācos katru dienu, lai pilnveidotos un sasniegtu vairāk, sapņotu un tēmētu augstāk, nekā esam pieraduši, tad arī sekos izaugsme. Bieži dzirdu, ka cilvēki saka – ai, nekas nesanāks, Latvijā viss ir slikti, ko tad es. Varbūt tas nāk no audzināšanas, kad vecāki vai sabiedrība noliek bērnu sapņus, un viņi izaug bez spārniem. Man apkārt ir daudz cilvēku ar zemu pašvērtējumu, kuri ne uz ko augstāku nepretendē, viņiem ir labi savā komforta zonā. Un varbūt tāpēc sabiedrība ir nelaimīga.

– Uz ko tu tiecies?
– Es vēl nezinu, kas vēlos būt, tāpēc daru visu, eksperimentēju, meklēju sevi. Esmu absolvējusi koledžas programmu kultūras menedžmentā, varu organizēt pasākumus. Mani interesē fotomāksla, pabeidzu fotokursus, kur apguvu tās pamatus. Man patīk bildēt cilvēku portretus, veidot reportāžas, rediģēt foto. Mīlu mūziku. Pati arī dziedu, rakstu mūziku. Sadarbojos ar Amber Chamber, nupat ierakstījām dziesmu Time to Remember. Bet pirms trim gadiem kopā ar Anomaly Machines manai oriģināldziesmai Whole World izveidojām klipu. Joprojām mani saista dziesmas filozofija – par nepadošanos. Ja notici sev, tu vari būt visa pasaule. Man ir vairāk nekā 20 oriģināldziesmu, bet ierakstītas kādas desmit. Neesmu mācījusies mūzikas skolā, un tas traucē, jo ir lietas, ko neprotu. Radu savu mūzikas skanējumu, balstoties uz sajūtām, emocijām. Brīžiem, atskatoties uz saviem garadarbiem, pasmejos, ka šāda mūzika ir visiem un nevienam. Arī šajā jomā man ir kāds augstāks mērķis. Gribētu sevi pilnveidot dziedāšanā, bet šobrīd ir citas prioritātes.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
3.49 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē