Juta Jemeļjanova: Tu vari būt laimīga divatā tikai tad, kad esi laimīga viena

«Lai būtu laimīga divatā, sievietei vispirms jābūt laimīgai vienai,» tā saka Juta Jemeļjanova, permanentā grima meistare. Pēc šķiršanās ar fitnesa treneri Gintu Valdmani Juta izveidojusi jaunas attiecības, patlaban dzīvi dala starp diviem kontinentiem un smaidīdama atzīstas: esmu laimīga.
Lolita Lūse
Lolita Lūse
Foto: Natalja Golubova. Stils: Agija Vismane

Jutai ir pāris soļu pāri trīsdesmit gadu slieksnim, viņa ir smuka, seksīga, neslēpj savu ķermeni un arī citas sievietes iedvesmo rūpēties par sevi. Instagramā, kur Jutai ir gandrīz 77 tūkstoši sekotāju, viņa joprojām atrodama ar uzvārdu Valdmane. Savulaik Juta kā cimds ar roku visur devās kopā ar savu vīru, fitnesa treneri Gintu Valdmani, un liels bija viņu sekotāju pārsteigums, uzzinot – smukais pārītis šķiras.

Pēc šķiršanās no Ginta es atgriezos pie sevis kā pie dabas bērna – tāda, kāda patiesībā esmu.

Reiz ar Jutu un Gintu bijām vienā kompānijā, apceļojot Gruziju, un toreiz man brīžiem šķita – šī meitene, visticamāk, to vien prot kā pārāk pliki ģērbties un jūsmot par katru klaiņojošo kaķi, kas tūristiem diedelē kādu kumosu. Pēc tam, sākot sekot Jutai sociālajos tīklos, ieraudzīju viņā sievieti ar viedokli. Juta pati ar savu piemēru aicināja sekotāju tūkstošus vakcinēties pret Covid-19, tagad viņa asi nosoda Krievijas iebrukumu Ukrainā un mudina palīdzēt posta pārņemtajai valstij.

Jutai ir arī īpašs personīgais stāsts – tik silts kā pīrāgu mīkla. Viņa atveda mājās latvieti. Svaigi šķīrusies ar Gintu, sarunā žurnālam IEVA Juta savulaik apšaubīja, vai reiz ar kādu vīrieti iepazīsies sociālajos tīklos, bet notika tā, ka tieši Instagram viņu saveda kopā ar ASV latvieti Juri Kupri – savulaik Ņujorkā labi zināmu fitnesa treneri. Šogad Lieldienas Juta svinēja ASV, stāvēdama pie katliem un ierādīdama amerikāņiem, kā Latvijā pavasara saulgriežos krāso olas, bet Jāņus viņa ielīgos Latvijā.
 

– Nupat esi atgriezusies no Amerikas Latvijā – dienas garas, puķes zied. Būs jāpin vainags! Kāds ir bijis tavs skaistākais Jāņu vainags? 
– No smaržīgām rozā pujenēm! Man ļoti patīk šīs puķes, slikti vienīgi, ka tajās dzīvo daudz skudru – ir pilni mati. Atzīšos gan, ka tikai pēdējos divus gadus man ir īsts pašas vīts puķu vainags.

– Vai tad pirms tam Jāņu rītu gaidīji bez vainaga?
– Pirms tam man bija mākslīgo ziedu vainags. Tas ļoti labi izskatījās un perfekti turējās visu Jāņu nakti un arī nākamos gadus, bet… sagribējās kaut ko dabiskāku. Pirms tam Jāņus svinēju kopā ar citiem cilvēkiem, biju slinkāka, vienmēr aizņemta, nekam nebija laika. Taču tad kompānija pamainījās, un kāda draudzene Līgo vakarā aicināja: Juta, braucam plūkt puķes, mums vajag īstu ziedu vainagus! Kā mani tas aizrāva! Īsto puķu vainagu var mest koka zaros, var izkaltēt un sadedzināt nākamā gada Jāņu ugunskurā. 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē