• «Mans priekšstats par viņu bija maldīgs.» Cik īsts ir Ušakovas un boksera Jura mīlasstāsts?

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    9. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jauni, skaisti un laimīgi.
    Foto: No privātā arhīva
    Jauni, skaisti un laimīgi.
    Šova «Slavenības. Bez filtra» dalībnieces Lienes Ušakovas un boksera Jura Zundovska mīlestība uzplauka TV kameru priekšā. Reti kurš ticēja, ka šāda savienība būs noturīga.

    Sākotnējais iespaids bija mānīgs

    Ja pirms dažiem gadiem Lienei Ušakovai kāds teiktu, ka savu otro pusīti atradīs realitātes šovā, viņa neticētu. «Skatos ārzemju realitātes šovus, un tur šādu mīlasstāstu patiešām ir daudz. Bija grūti iedomāties, ka kaut kas tāds iespējams arī Latvijā, ja, protams, neskaita Dona un Lily fenomenu,» žurnālam Privātā Dzīve atzīst viņa. Piekrītot piedalīties mīlas šovā Amors, Liene tomēr nolēma riskēt.

    Piedāvājumā bija vairāki puiši, arī bokseris Juris Zundovskis no Liepājas. Satikšanās ar viņu nav bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Lienei liepājnieks šķitis neromantisks un kūtrs. «Kad Juris pirmo reizi ienāca telpā, ieraudzīju skaistu vīrieti. Taču viņa skaistums ātri aizslīdēja kādā desmitajā plānā, jo

    man absolūti nepatika tas, ko viņš runā un kā izturas.

    Cilvēks bija noguris, negulējis. Principā biju viņu jau norakstījusi, man bija citi favorīti,» atklāj šovu zvaigzne. «Taču nepagāja ne diena, kad maskas krita, un visi mani favorīti parādīja īstās sejas, zaudēja pozīcijas manās acīs. Savukārt Juris tieši otrādi – man atvērās no citas puses. Nebeidzu sajūsmināties, cik brīnišķīgs ir šis vīrietis, un man bija jāatzīst, ka attiecībā uz viņu mans priekšstats bija maldīgs un greizs. Iepazīšanās ar Juri ir labākais, kas ar mani varēja notikt,» tagad secina viņa.

    Juris PDz stāsta, ka pirms šova Amors par Lieni Ušakovu tikpat kā neko nebija dzirdējis. «Zināju, ka ir tāda skaista un sievišķīga sieviete, kas nebaidās atšķirties un domāt ārpus ierastā rāmja. Viņa manu sirdi iekaroja ar savu Es, mīlestību, humoru, gādību un patiesumu pret mani. Viņa respektē un pieņem mani tādu, kāds esmu, nevēloties mainīt,» saka bokseris.

     

    Romantisma kalngals

    Liene priecājas, ka viņu attiecību stāsts, kas aizsākās šovā Amors, nu pārnests uz Slavenības. Bez filtra. «Mūsu stāsts, manuprāt, ir romantisma kalngals. Skaists, sirdi plosošs mīlasstāsts,» atzīst viņa. Vēl nesen seksīgā Lee teica, ka vēlas iepazīsties ar bagātu vīrieti, un neslēpa, ka ir materiāliste. Jautāta, vai viņas vērtību skala mainījusies, Liene teic: «Mums nekā netrūkst. Juris darba nebaidās un nekaunas. Un viņš man vēlas dot tikai to labāko.

    Viņš man sniedz to, ko neviens naudas maiss nav spējis.»

     

    Gaidīja īsto un vienīgo

    Juris pirms kāda laika piedalījās arī šovā Randiņš ar Kubasovu. Kad tajā cieta neveiksmi, startēja nākamajā iepazīšanās šovā. Jautāts, vai tiešām reālajā dzīvē ar meiteņu izvēli ir tik švaki, viņš skaidro: «Lai cik paradoksāli tas arī neizklausītos, neesmu piedzīvojis pārāk lielu pretējā dzimuma uzmanību. Neesmu to arī izrādījis, jo esmu kautrīgs. Kaut ko meklēt piespiedu kārtā ir muļķīgi. Neesmu pārdzīvojis, ka citiem ir draudzene, bet man nav. Manas pirmās nopietnās attiecības bija 25 gados, un tās ir bijušas vienīgās, par kurām varu teikt, ka bija mana otra pusīte,» atklāts ir viņš. Juris atzīst, ka pirms šova brīvs bijis trīs gadus. «

    Liene man ir otrā meitene, ar ko esmu kopā,» tā Juris.

     Lienei un Jurim esot nopietni plāni. Viņi jau iepazinušies ar otras pusītes vecākiem un draugiem, ar Juri iepazīstināts arī Lienes dēls Frederiks. «Mūsu attiecības plaukst un zeļ,» priecājas daiļava.

    Jautāta, vai nav bail apdedzināties, Liene saka: «Kā Dieviņš būs lēmis, tā būs… Esmu neglābjama romantiķe un cīnītāja. Viens puns pierē vairāk vai mazāk – tas mani nebiedē.»

    Vairāk lasi žurnālā Privātā Dzīve!

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē