• Katy Tindemark bail no sieviešu dzimtas traģiskā lāsta

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Katy un viņas mīļotais bauda dzīvi.
    Foto: Facebook
    Katy un viņas mīļotais bauda dzīvi.
    Šova «Slavenības. Bez filtra» dalībniece Katy Tindemark nolēmusi tikties ar dzimtas matricu speciālisti Kerkiru Graudiņu, lai saprastu, kā tikt galā ar dzimtas lāstu sieviešu līnijā.

    Katy vecmāmiņa savu dzīvību atņēma pati, mamma nomirusi dzemdībās, tāpēc Katy ir satraukta, vai arī viņai un viņas meitai nedraud tikpat traģisks liktenis.

    Kerkira drīz vien atklāj, ka gan viņa, gan Katy abas ir divnieki: «Mums ir ļoti īpaša enerģija, tāpēc arī tev var būt tā, ka sievietes tevi kaut kādā ziņā apskauž, bet uz pretējo dzimumu atstāj iespaidu ar lielu pievilkšanās spēku. Vīrieši, ar kuriem tev ir bijis fizisks kontakts, tevi nekad dzīvē neaizmirsīs, tāpēc, ka divnieki izdala ļoti īpašas smaržas, kuras sajūt tieši pretējais dzimums.»

    «Saņēmu informāciju, ka sievietēm tavā ģimenē ir bijušas veselības problēmas, mamma gājusi bojā dzemdībās, tāpēc vairāk paskatīsimies uz dzimtu. Daudzi pat nenojauš, cik lielu loma tā spēlē ikviena cilvēka dzīvē, un ka saviem aizgājušajiem radiniekiem varam lūgt palīdzību, lai atrisinātu kādus jautājumus,» stāsta Kerkira.

    Kā sievietēm veiksies seansā un vai izdosies atbrīvoties nelabvēlīgo notikumu virknes, kas caurvijusies Katy dzimtas sieviešu dzīvēs?

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē