• Cīkstone Grigorjeva: Asaras birst, jo ceļš uz ceturtajām olimpiskajām spēlēm ir beidzies

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Edijs Pālens
    Latvijas sportiste Anastasija Grigorjeva šo olimpisko ciklu jau ir noslēgusi. Savos soctīklos viņa norāda, ka aizvadīts karjeras grūtākais sagatavošanās posms.

    «Ceļš uz Parīzes olimpiskajām spēlēm ir beidzies. Tas noteikti bija morāli grūtākais sagatavošanās posms manā karjerā. Tikai es pati zinu, cik daudz nostrādāju, cik daudzām lietām izgāju cauri un cik daudz spēka man prasīja šīs olimpiskais cikls. Rezultāts ir tāds, kāds tas ir, un es to pieņemu,» atklāj Grigorjeva.

    «Gribu no sirds pateikties visiem, kuri ticēja un mani atbalstīja šajā trakajā olimpiskajā ciklā. Gribu pateikties manam trenerim Armandam Zvirbulim. Diez vai tu pats saproti, cik fantastisks cilvēks un treneris esi. Paldies visai tavai ģimenei, ka biji klāt visā sagatavošanās posmā. Paldies Daugavpils pilsētas pašvaldībai un sporta pārvaldei, Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Olimpiskai vienībai, sporta ārstiem, fizioterapeitiem, ģimenei un draugiem,» norāda titulētā sportiste.

    «Asaras birst, jo ceļš uz ceturtajām olimpiskajām spēlēm ir beidzies. Atskatoties atpakaļ, varu droši teikt, ka mēs izdarījām visu, ko varējām, un pat vairāk. Bet tik un tā sāp,» savā 34 gadu jubilejā atzīst sportiste.. «Laiks atpūtai. Nopelnīju vasaras brīvlaiku.»

    Anastasija Grigorjeva ir četrkārtēja Eiropas čempione un divu Pasaules čempionāta bronzas medaļu īpašniece. Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā kopš 2008. gada

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē