• X Faktora zvaigzne Līga Rīdere: Šovs sadedzināja manu laulību

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    10. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Nupat savu stāstu LTV veidotajam raidījumam Dzīvei nav melnraksta uzticējusi dziedātāja un daudzbērnu mamma Līga Rīdere. Piedalīšanās šovā viņai bijusi liktenīga.

    Plašāka publika Līgu iepazina šovā X Faktors. Tagad viņa atzīst – šovs gan cēla viņas ticību savam talantam, gan sagrāva privāto dzīvi. «Režīms, kāds bija šovā, izdedzināja. Tas, ka nebija laika runāties, sadedzināja arī manas attiecības laulībā,» atklāta ir Līga Rīdere. Viņas centienus iekarot savu vietu uz Latvijas mūzikas skatuves Līgas dzīvesbiedrs neesot sapratis. «Bija daudz pārpratumu, kā izrādās. Tas, ka man tā mūzika, šovs, tā industrija bija svarīgāka, nekā mana ģimene un vīrs, – tas bija vīra pieņēmums par to,» atminas Līga.

    Tas, ka laulība izjuka, četru bērnu mammai Līgai bijis milzīgs trieciens. Taču vienlaikus arī nopietns grūdiens mainīt līdzšinējo dzīvi. «Šķiršanās mainīja to, kāds bija mans dzīves ritms. Mainīja fokusu.

    Es nevarēju vairs čīkstēt, man bija jādara, lai varētu ikdienu izdzīvot un dzīvot normāli.

    Kad es paliku viena ar bērniem, tas lika man mobilizēties. Lika man meklēt daudz atbildes sevī, meklēt kaut ko, kas var palīdzēt aizpildīt to tukšumu, kas bija manī,» atklāta ir viņa. Tā Līga esot nonākusi pie ticības, kas mainījusi visu, pat iedvesmojusi mēģināt atjaunot šķirto laulību. «Es vairs nedzīvoju, lai kādam pierādītu, ka esmu gana laba, jo es zinu, ka es esmu tik laba, ka manis dēļ nomira Jēzus, lai es dzīvotu,» pārliecināta ir Rīdere.  «Es dzīvoju uzticībā un pārliecībā, ka man būs viss tas, ko Dievs man ir ieliecis manos sapņos un manā sirdī,» pauž Līga.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē