• Donam padomā vienkārša viltība, kā tikt finālā: Var panākt to, ka brīnumi notiek

    Eirovīzija
    Lauma Lapsa
    9. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dons Malmē.
    Foto: Publicitātes foto
    Dons Malmē.
    Šovakar turēsim īkšķus par Donu, kurš cīnīsies par iespēju startēt Eirovīzijas finālā. Viņš pasaka, ko ikviens latvietis var darīt lietas labā.

    «Es ticu, ka ar neatlaidību un mērķtiecību var panākt to, ka brīnumi notiek. Protams, lai sasniegtu augstus rezultātus, ir nepieciešams arī sabiedrības atbalsts,» žurnālam Privātā Dzīve saka dziedātājs Dons, kurš šodien ar dziesmu Hollow pārstāvēs Latviju Eirovīzijā Malmē.

    Viņam padomā ir kāda viltība, kā kopējiem spēkiem vairot izredzes uz nonākšanu konkursa finālā. «Katrs, kuram ir draugi citās Eiropas valstīs, var palūgt, lai nobalso par Latviju. Tikai kopā spēsim to paveikt,» tiešs ir Dons.

    Dziedātājs ir pilnībā gatavs, lai šovakar kāptu uz skatuves un dziedātu simtiem miljoniem skatītāju. «Protams, lampu drudzis būs. Bet tur man vienkārši būs jāizdara tas, ar ko nodarbojos visu mūžu. Man ir pieredze, un es zinu, kā tikt galā ar uztraukumu.

    Jā, man ir savi rituāli, kā nomierināties.

    Bet par tiem gan tagad nestāstīšu,» māņticīgs ir Dons.

    Gatavošanās atbildīgajam mirklim Donam bijis ļoti darbīgs un stresa pilns laiks. Tāpēc viņš skaidri zina, ko darīs, kad viss būs galā un beidzot atkal būs mājās. «Viens no pirmajiem plāniem, ko noteikti izpildīšu pēc Eirovīzijas, –

    uzspēlēšu šahu, jo esmu aizrautīgs šaha spēlētājs.

    Kopš uzvaras Supernovā neesmu spēlējis, man ikdienā retu reizi bija laiks vien puzlēm un atjautības testiem. Bet pēc tam… Atvaļinājumā neplānoju iet. Ne velti Konfūcijs ir teicis: «Izvēlies darbu, ko mīli, un tev vairs nekad savā dzīvē nebūs jāstrādā.» Tā ir arī man. Šis ir mans dzīvesveids,» tā dziedātājs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē