• Nīderlandietis par traci Eirovīzijā saņemšot sodu. Viņu uzmundrina pat baznīcas

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Josts Kleins
    Foto: Publicitātes foto
    Josts Kleins
    Ko tādu mēs vēl nebijām piedzīvojuši – šogad pirms Eirovīzijas fināla tika diskvalificēts Nīderlandes pārstāvis Josts Kleins. Iemesls nejauks – esot aizskāris sievieti no filmēšanas grupas. Taču ar izslēgšanu no konkursa nekas vēl nav beidzies – Zviedrijas policija Jostam izvirzīs oficiālu apsūdzību.

    «Mēs sagaidām, ka tiks ierosināta lieta,» medijiem paziņojis Zviedrijas policijas oficieris Emīls Andersons, kurš izmeklē nīderlandieša Josta Kleina incidentu. Savukārt cits policijas pārstāvis aģentūrai AP apstiprinājis, ka izmeklēšana jau ir galā, un lieta tiks skatīta paātrinātā kārtībā. Likumsargi vēl nepublisko notikušā detaļas, taču avīze Sydsvenskan raksta, ka Jostam bija konflikts ar operatori.

    Josts Kleins.
    Josts Kleins.

    Arī Nīderlandes preses pārstāvis vēsta, ka  Kleins pusfināla vakarā lūdzis viņu nefilmēt un nefotografēt brīdī, kad mūziķis nokāpj no skatuves. Kad viņš devās uz zaļo istabu, lūgums tika vairākkārt atkārtots, taču šī sieviete neesot rimusies. Šāda rīcība sadusmojusi Jostu, un viņš veicis draudīgu kustību viņas virzienā. Zviedru avīze akcentē, ka mūziķis esot vicinājis dūres operatores deguna priekšā. Viņa vērsās policijā.

    Divu mēnešu laikā Jostam tikšot izvirzītas apsūdzības un būšot tiesa.

    Mūziķim par necienīgu uzvedību būs jāsaņem sods. Nīderlandes mediji vēsta, ka Josts neesot fiziski aizskāris operatori, tikai vicinājies, tāpēc vairāk par naudas sodu viņam nepiespriedīs.  

    Pats Josts Kleins nolēmis izmeklēšanas laikā klusēt un nekomentē notikušo Malmē. Šis incidents samaitājis svarīgāko notikumu viņa radošajā dzīvē. Jostam bija lielas izredzes uzvarēt šajā konkursā. Turklāt viņa dziesma Europapa  bija veltījums Kleina pāragri mirušajiem vecākiem.

    Nīderlandes delegācija nav mierā ar EBU lēmumu izmest Jostu no konkursa, kur nu vēl sodīt! Viņi uzskata, ka Josts tika apzināti provocēts. Nīderlande iesniegusi oficiālu sūdzību EBU.

    Lai atbalstītu un uzmundinātu Jostu, otrdien ar baznīcas zvaniem tika atskaņota viņa konkursa dziesma vairākās Nīderlandes baznīcās.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē