• Atjaunots viedtālrunis – gudra un videi draudzīga izvēle

    Reklāmraksts
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Čati, ziņas, spēles, foto, video, maksājumi – viedtālruņi patiešām ir kļuvuši par neatņemamu mūsu ikdienas sastāvdaļu. Kompakti, ērti un vienmēr pa rokai. Taču tā nomaiņa vai pirkšana sagādā aizvien lielākas galvassāpes, jo viedtālruņu cenas strauji pieaug. Ko darīt?

    Atbilde ir vienkārša: pie uzticama tirgotāja pirkt atjaunotu vai lietotu viedtālruni. Piemēram, internetveikalā AiO.lv ir pieejami atjaunoti un lietoti viedtālruņi par izdevīgu cenu un ar lielisku kvalitāti.

    Atjaunots / lietots viedtālrunis kalpos tikpat ilgi kā jauns

    Ļoti bieži mēs neizmantojam visu ierīces tehnisko potenciālu un sev svarīgu iemeslu dēļ to nomainām. Tā, pēc ASV mobilo telefonu tirgotāju (Bankmycell) veiktajām aplēsēm, 2024.gadā vidējais viedtālruņa kalpošanas laiks būs aptuveni 2,53 gadi. Proti, liela daļa lietotāju vēlas mainīt ierīci katru trešo gadu.

    Taču tehniski daudzi telefoni spēj darboties vēl vairākus gadus. To nosaka vairāki faktori: ierīces izturīgums, iespējas atjaunot programmatūru un tas, cik saudzīgi tālrunis tiek lietots. Tiek uzskatīts, ka visilgāk – vidēji četrus līdz pat desmit gadus – «dzīvo» «iPhone» aparāti. Savukārt «Samsung» ierīces tiek vērtētas kā ļoti izturīgas, tādēļ, saudzīgi lietojot, tās noteikti kalpos aptuveni piecus gadus. Šo telefonu vidējais dzīves ilgums ir trīs līdz seši gadi.

    Atjaunotu ierīču būtiskākās priekšrocības: cena un rūpes par vidi

    Tādējādi atjaunota vai lietota viedtālruņa iegāde ļauj ietaupīt naudu un vienlaikus uzturēt videi draudzīgu dzīvesveidu.

    Internetveikali, kas piedāvā šādas ierīces, kļūst aizvien populārāki. Iemesls: tie var būt īsta dārgumu krātuve. Iespējams, te varēs atrast dažus gadus vecus modeļus, kas citur vairs nav pieejami. Tā ir lieliska iespēja turpināt lietot iecienītā modeļa viedtālruni, jo tam ir vislabākā kamera, visērtākais ekrāns vai… vienkārši negribas mēģināt neko citu. Ja finanšu līdzekļi ir ierobežoti, iespējams, te varēs nopirkt kvalitatīvu augstākas klases ierīci nekā parastā veikalā un iekļauties budžetā. Šis ir būtiski, jo par viedtālruņu ilgmūžību aizvien vairāk domā arī lielie tehnoloģiju giganti «Apple», «Samsung», u.c. Lietotāju novērojumi liecina, ka biznesa klases ierīces ir gana izturīgas, lai būtu efektīvi atjaunojamas un lietojamas.

    Atjaunots vai lietots telefons – izvēle atkarīga no vajadzībām

    Internetveikalā AIO ir pieejams plašs atjaunotu un lietotu viedtālruņu klāsts, sākot ar pavisam vienkāršiem modeļiem (zvaniem, ātrai saziņai, izklaidei internetā) līdz modernām ierīcēm, kas noderēs regulārai spēļu spēlēšanai, fotografēšanai, video uzņemšanai gan darba, gan privātām vajadzībām. 

    Visi atjaunotie viedtālruņi ir rūpīgi pārbaudīti, vajadzības gadījumā ir rūpnieciski nomainītas nolietotās komponentes. Arī akumulatori. Proti, ierīces atbilst konkrētiem kvalitātes standartiem. Tāpat visiem interneta veikalā AiO.lv pieejamajiem viedtālruņiem ir  oficiāla 24 mēnešu ražotāja garantija, tādēļ tie ir droši lietojami.

    Savukārt lietotus telefonus  aprakstīt ir grūtāk, taču visbiežāk tos iedala kategorijās, atbilstoši ierīces vizuālajam un tehniskajam stāvoklim. Piemēram, A+ kategorija nozīmē ideālu tehnisko un vizuālo stāvokli, iespējams, ar nelieliem skrāpējumiem uz korpusa. Savukārt lietots telefons, kas novērtēts ar B kategoriju, būs labā darba stāvoklī, taču, iespējams, būs redzami korpusa bojājumi.

    Ja vēlaties tikt pie labām tehnoloģijām, nepārmaksājot par viedtālruni un nešauboties par kvalitāti, internetveikala aio.lv lietotu un atjaunotu telefonu sadaļās ir pieejami kvalitatīvi produkti, kas palīdzēs dažādās dzīves situācijās un būs piemēroti dažādiem budžetiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē