• Sešus gadus pēc dīdžeja Avicii nāves pēkšņi mirusi viņa draudzene

    In memoriam
    Estere Jansone
    13. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/emilygoldberg89
    Vien sešus gadus pēc slavenā zviedru dīdžeja Avicii nāves mirusi viņa bijusī draudzene un mūzikas producente Emīlija Goldberga. Meitene vēl pērnā gada maijā lepojās ar uzvarētu vēzi.

    34 gadu vecumā pēkšņā nāvē mirusi dīdžeja Avicii jeb Tima Berglinga bijusī draudzene Emīlija Goldberga. Jaunās meitenes nāvi esot izraisījusi plaušu embolija jeb trombs, kas aizsprostojis artērijas plaušās. Pērn Emīlija savos sociālajos tīklos dalījās prieka vēstī – viņa izcīnījusi gadu ilgušu cīņu ar vēzi. «Es izdzīvoju,» rakstījusi Goldberga.

    Goldberga un Avicii bijuši pāris no 2011. līdz 2013. gadam, taču pēc šķiršanās palikuši tuvi draugi. Pēc mūziķa nāves, meitene sociālajos tīklos dalījās ar vairākām kopīgām bildēm ar slaveno mūziķi un neslēpa, ka dīdžeja pēkšņā aiziešana ir salauzusi viņas sirdi. ««Turies mazā, nepadodies. Izvēlies mani un es parādīšu, kas ir mīlestība.» Tie ir dziesmas vārdi, ko Tims sarakstīja man. Es vēlos, kaut es būtu spējusi tos izpildīt,» rakstīja Emīlija.

    Zviedru dīdžejs Avicii tika atrasts miris Maskatas viesnīcas apartamentos, Omānā, 2018. gada 20. aprīlī. Drīz vien mūziķa ģimene medijiem atklāja, ka puisis izdarījis pašnāvību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē