• FOTO: Nacionālais teātris ticis pie vēl viena talantīga aktiera. Kas ir šis skaistulis?

    Teātris
    Estere Jansone
    22. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Māris Vītols
    Nacionālā teātra direktors Māris Vītols dalījies ar priecīgu vēsti – viņa teātra kolektīvs kļuvis par vienu talantīgu aktieri kuplāks.

    «Lieliskas ziņas šajā skaistajā dienā! Latvijas Nacionālais teātris profesionālajam aktieru ansamblim uz nākamajām divām sezonām pievienojas Latvijas Kultūras akadēmijas aktieru 3.kursa students Matīss Kučinskis, kurš jau sevi ir spilgti apliecinājis studiju darbos akadēmijā,» paziņo teātra direktors Māris Vītols. «Matīsam nākamajā sezonā ir ieplānotas divas lomas Nacionālā teātra Lielās zāles izrādēs – pie režisores Paulas Pļavnieces «Sālsvārnas salas vasarnieki» un režisora Klāva Meļļa «Dumpīgajā Rīgā». No sirds apsveicam!» priecājas teātra direktors.

    Viņš norāda, ka nākamajā sezonā teātris plāno pievērsties nacionālām un vispārcilvēciskām tēmām. Tās ir aicināti iestudēt dažādu paaudžu latviešu teātra profesionāļi, kuri jau līdz šim sevi spilgti apliecinājuši uz Latvijas teātru skatuvēm. «Mūsu jaunās sezonas tematiskais un metaforiskais satvars būs «bangojošie ūdeņi» – no latviešu dzīvesziņai tik būtiskās «dzīves pie jūras» līdz «dzīves kaislību vētrām» abos Amerikas krastos,» par teātra plāniem atklāj Māris Vītols.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē