• «Viņa burtiski kūst acu priekšā!» Kristīnas Agileras straujā notievēšana šokē fanus

    Tievēšana
    Marta Kalniņa
    22. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristīna Agilera tik slaida nav bijusi vismaz 20 gadus...
    Foto: Shutterstock, TikTok
    Kristīna Agilera tik slaida nav bijusi vismaz 20 gadus...
    Ieraugot uz skatuves amerikāņu popzvaigzni Kristīnu Agileru, koncerta apmeklētāji Mehiko pārsteigumā noelsās – 43 gadu vecumā dziedātāja, kura gadiem izmisīgi cīnījās ar lieko svaru, tagad izskatās slaidāka un jaunāka nekā karjeras sākumā! Kā tas ir iespējams?

    Kristīnas Agileras jaunā figūra kļuvusi par vienu no apspriestākajām tēmām sociālajos tīklos. Fani ir šokā un lēš, ka tādu rezultātu viņa varētu panākt vienīgi ar šobrīd populārajām diabēta ārstēšanai paredzētajām zālēm.

    Kristīna koncertā Mehiko izskatījās satriecoši. Tērpusies puscaurspīdīgā kombinezonā, viņa sparīgi lēkāja pa skatuvi. Bildes un video tūdaļ pārpludināja sociālos tīklus. «Viņa burtiski kūst acu priekšā!», «Viņu vairs nevar atpazīt!» sajūsminājās komentētāji.

    Agilerai savulaik bija tik lielas problēmas ar lieko svaru, ka viņa pat pārtrauca koncertēt. Pirms dažiem gadiem viņai jau izdevās kļūt ievērojami slaidākai, taču viņa ne tuvu neizskatījās tā, kā šobrīd. Beidzamā gada laikā Kristīna ir zaudējusi vismaz 20 kilogramus svara.

    Vēl nesen Agilera izskatījās šādi.
    Vēl nesen Agilera izskatījās šādi.

    Ļaudis sociālajos tīklos ir stāvā sajūsmā un solās ķerties pie šobrīd slavenību vidū iecienītajām zālēm. Racionālākie gan atgādina, ka šī medikamenta patiesā ietekme vēl nav izpētīta, un jau zināmi vairāki gadījumi, kad tas tievētājiem radījis nopietnas veselības problēmas. Mazākās no tām – ilgstoša caureja un zobu izkrišana. Viena no redzamākajām blaknēm ir arī tā, ka cilvēks kļūst slaids, bet izskatās krietni novecojis. Agileras gadījumā gan tas nav pamanāms, un tas spārno bīstami daudzus, kuri sapņo notievēt bez jebkādas piepūles.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē