• Perisa Hiltone sapņo ieziest mazuli ar paštonējošo krēmu. Skaistule dabū trūkties

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    17. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Nesen amerikāņu sabiedrības dāma Perisa Hiltone parādīja jaunākās meitiņas bildes, un ar savu komentāru satrauca daudzas māmiņas.

    Pārāk slavena, lai būtu grūtniece

    2000. gadu tusiņu zvaigzne Perisa Hiltone pāršķīrusi jaunu lappusi savā biogrāfijā – tagad viņa ir mamma. Šī loma 43 gadus vecajai sabiedrības dāmai sagādā ne mazums izaicinājumu, viņa uz katra soļa izpelnās citu māmiņu kritiku. Ballīšu karaliene ir visnotaļ nepārliecinoša ideālās māmiņas lomā, jo cenšas saglabāt arī savu individualitāti. Dažkārt abas šīs Perisas personības un dzīves šķautnes nebūt neiet kopā…

    Beidzamajos gados Perisas dzīve patiesi ir mainījusies. 2021. gadā viņa beidzot apprecējās ar biznesmeni Kārteru Remu, un pērn janvārī piedzima viņu dēls Fēnikss. Decembrī pasaulē nāca vēl viena pāra atvase – meita Londona.

    Ballīšu karaliene ir emocionāli izklāstījusi, kādēļ nedzemdē pati. Viņa apgalvo, ka  pirmkārt tādu lēmumu pieņēmusi,jo ir pārāk slavena, lai… būtu stāvoklī! Pārāk daudz cilvēku seko līdzi viņas dzīvei un ažiotāža ap grūtniecību būtu neciešama. Vēl viens iemesls – pie vainas esot smaga emocionāla trauma. Viņa nespēj apmeklēt ginekologu. Skolas gados, kad Perisa dzīvojusi internātā, esot cietusi no seksuālas vardarbība, un ārsta apmeklējums to atsaucot atmiņā.

    Valkājusi mākslīgo vēderu

    Taču Perisa gribējusi sajust, kā tas ir – būt grūtniecei. Tāpēc viņa mājās valkājusi mākslīgo grūtnieces vēderu. «Es zinu, tas izklausās neprātīgi, taču man gribējās šo apziņu. Es jutu šo smagumu, liku rokas uz vēdera, iedomājos savu dzīvi nākotnē.

    Es jutos pa īstam stāvoklī! Un nav svarīgi, ka neviens to neredzēja. Mans neīstais vēders man bija īsts un svarīgs,

    un es biju absolūti laimīga,» savā jaunajā grāmatā paziņo Perisa.

    Kritiķi nesnauž 

    Brīžiem Perisai klājas gluži tāpat kā mūsu pašmāju influencerei Elīnai Didrihsonei. Atliek tikai parādīt faniem savus apburošos bērnus sociālajos tīklos, lai saņemtu tūkstošiem aizrādījumu, ieteikumu un jautājumu. Parādās bilde ar Fēniksu, un tūdaļ seko komentāri par to, ka viņa galva esot pārāk liela. Perisa parāda, kā vizina bērnus auto, un ļaudis ir sašutuši, jo mazuļu autokrēsliņi esot novietoti nepareizi. Jāatzīst, ka Perisa ar to tiek galā vēsā mierā. Viņa atklāti saka, ka būt par māti vēl tikai mācās u vienmēr priecājas lasīt patiešām vērtīgus padomus.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

    Reklāmmazuļi

    Nereti gan Hiltone pamatīgi uzkurina publiku ar savām dīvainībām. Viņas centieni izmatot bērnus reklāmā kaitina daudzus. Nesen bildei, kur redzama mazā Londona, Perisa pievienoja komentāru: «Vakar vakarā es atjaunoju savu mākslīgo iedegumu. Man patīk būt brūnai. Bet es nepadomāju par tevi. Tu esi tik bāla!

    Es sapņoju par to dienu, kad varēšu Londonai iemācīt rīkoties ar paštonējošiem līdzekļiem.»

    Influenceres centieni pārdot pašiedeguma krēmus netika pienācīgi novērtēti. Pārspīlētā vēlme ar bērnu palīdzību reklamēt un tirgot lietas, daudzus vedina uz domām, ka bērni Hiltonei vajadzīgi tikai skaistām bildītēm, bet patiesībā viņus audzinot sveši cilvēki – aukles, asistenti, mājkapotāji.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

      «Perisa un viņas reklāmbērni,» ironizē ļaudis sociālajos tīklos. «Pietiek izmantot bērnus!» aicina citi, jo dēls Fēnikss jau kļuvis par dažādu produktu reklamētāju. Vienā rokā skaistule tur puisēnu, bet otrā – smaržas, kuras reklamē. Tā ir visai ierasta ainiņa. 

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē