• Brazīlietis Felipe Rīgā izprecina māsu un sadusmo dzimtsarakstu nodaļas darbiniekus

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    27. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Felipes ģimene Latvijā kļūst arvien kuplāka!
    Foto: No privātā arhīva
    Felipes ģimene Latvijā kļūst arvien kuplāka!
    Latvija populārākais brazīlietis Felipe Gabriels nesen atveda uz Rīgu arī savu māsu Thaisu, un nu viņa šeit ir apprecējusies!

    Latvijā slavenākā brazīlieša ietekmeļa Felipes māsa Thaisa un viņas draugs Robsons pirms vairākiem mēnešiem arī pārcēlās uz dzīvi Latvijā. 16. aprīlī viņi dzimtsarakstu nodaļā Rīgā mija laulības gredzenus, bet kāzas  svinēja nedēļas nogalē ar draugiem naktsklubā.

    Salaulāties Latvijā gan brazīliešiem nebija vienkārši. Sākumā vajadzējis doties uz Zviedriju, lai Brazīlijas vēstniecībā saņemtu atļauju precēties. Nākamais izaicinājums bijis brazīlietei atrast īsto kāzu kleitu. «Rīgas veikalos nespēju atrast kāzām piemērotu kleitu. Tad labs draugs man ieteica:

    «Aizej uz lietoto apģērbu veikalu, jo tur var atrast daudz labu drēbju.»

    Lietoto apģērbu veikalā uzreiz atradu skaistu, baltu kleitu, kas derēja kā uzlieta. Kāzu dienā tajā jutos un izskatījos brīnišķīgi,» teic jaunā sieva.

    Felipes māsa precas!
    Felipes māsa precas!

    Savukārt Felipe žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja, ka māsas lielajā dienā neiztika bez misēkļa. «Es, protams, gribēju piedalīties Thaisas kāzās, tāpēc pat atliku iepriekš ieplānoto lidojumu uz Dubaiju. Dzimtsarakstu nodaļā vajadzēja būt pustrijos, bet mēs, kā jau brazīlieši, ieradāmies vēlāk.

    Darbinieki bija dusmīgi, gribēja pat kāzas pārlikt uz citu datumu,

    jo bija pienākusi kārta laulāt citu pāri. Liku lietā visas savas pārliecinātāja spējas, lai māsa apprecētos,» smej Felipe. Ceremonijā viņš bijis tulks, jo pagaidām ne Thaisa, ne Robsons nav iemācījušies latviešu valodu. «Vispār man šķiet, ja manis nebūtu šajā ceremonijā, iespējams, viņi nemaz neapprecētos. Bet viss ir labs, kas labi beidzas,» priecājas Felipe.

    Tagad iecerēts, ka Thaisa un Robsons centīšoties iekrāt naudu, lai vērienīgākas kāzas nosvinētu dzimtajā Brazīlijā. «Dzimtenē kāzās bieži vien ir vismaz 200 viesu, jo mums ir kuplas ģimenes,» skaidro Felipe.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē