• Horoskops no 14. līdz 20. maijam. Kuram būs jaunas attiecības, kurš dosies ceļojumā?

    Horoskopi
    Jana Reķe
    13. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash/frank mckenna
    Šis ir ļoti jaudīgs, uz pārmaiņām virzošs laiks, kurā sāktajam ir liela iespēja palikt par kaut ko stabilu un paliekošu uz visu atlikušo dzīvi. Tādēļ nebaidieties iet jaunajā, iniciēt, virzīt, attīstīt un eksperimentēt.
    Nākamais: Auns

    Gaisā virmos patīkamas, harmoniskas un uz izaugsmi vērstas enerģijas, kur vecā un ierastā komforta zona galīgi vairs neiederēsies. Ideālā variantā jums vajadzētu būt skaidrai un gana iedvesmojošai vīzijai, kuras priekšā dabiski atkrīt vecie ieradumi un samiernieciskie scenāriji. Tieši pats nedēļas sākums būs ar revolucionāru un atbrīvojošu impulsu, tūlīt pēc tam mudinot apņēmīgi un atbildīgi darīt visu, ko esat apņēmušies.

    14. maijs ir ļoti piemērots jaunām ilgtermiņa saistībām, līgumiem, darījumiem, laulībām.

    15. maijā Merkurs no komunikācijā asā un tiešā Auna pāries uz mierīgo un praktisko Vērsi. No šī brīža līdz pat 3. jūnijam daudz piezemētākos toņos vedīsies sarunas un būsiet gatavi izskatīt racionālas un prātīgas idejas un plānus. Darot nevis sasteigti un nepārdomāti, bet lēni un materiāli attaisnoti.

    Vēl šajā nedēļā var izcelt 18. maiju, kas ir kulminācijas pāreja, uz kuru gājām pēdējās 10 dienas, bet neapzinātā veidā – gandrīz gadu. Šis ir lielisks brīdis jaunām, skaistām un ideālistiskām iecerēm un vērtībām, uz kurām tiekties. Tas dos papildu impulsu un enerģiju dzīves vīzijai un tālejošām perspektīvām. Tādēļ plāni, izglītība, ceļojumi, ticība un viss, kas jūsu dzīvei piešķir papildu jēgu un nozīmi, laikā ap 18. maiju saņems papildu spēku.

    20. maijā Saule no omulīgajiem dzīves baudītājiem Vēršiem pāries pie zinātkārajiem un runātīgajiem Dvīņiem. Tuvākais mēnesis aktualizēs to, cik patiesībā viegli un rotaļīgi var virzīties uz priekšu, ja nebaidāmies jautāt, izmēģināt, iepazīt un pieredzēt ko interesantu. Tādēļ ejiet, mainieties, dariet un iniciējiet! Viss izdosies.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē