• Basketbolists Valters saiet ragos ar futbolistu Žigajevu. Tiek arī abu sievām…

    Slavenības
    Estere Jansone
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/zigajevs7/Izdevniecība Santa arhīvs
    Bijušais basketbolists Kristaps Valters aizvadītajā nedēļas nogalē pamatīgi saplūcies ar bijušo futbolistu Juriju Žigajevu. Tik ļoti, ka bokseris Kristaps Zutis pat piedāvā abiem atrisināt konfliktu ringā.

    Pagājušajā sestdienā vieni satraukti pie televīzijas ekrāniem vēroja Latvijas hokeja izlases spēli pret Poliju, bet citi kaislīgi juta līdzi Donam Eirovīzijas finālā. Arī basketbolists Kristaps Valters bija pārņemts ar šo notikumu uzjundītajām emocijām. Tāpēc asi reaģējis uz futbolista Jurija Žigajeva ierakstu vietnē X par futbolu. 
     

    Valtera ieskatā sestdiena nebija piemērota, lai kāds domātu un runātu par tēmām, kas nav saistītas ar Eirovīziju vai hokeju.
     

    Par to viņš Žigajevam pavēstīja patiešām rupji: «Ej d***t ar savu futbolu. Tas nevienam šobrīd neinteresē…». Žigajevs nepalika atbildi parādā un publiskoja Valtera vasaras basketbola nometnes plakātu. «Tāpat, kā tava basketbola nometne,» paziņoja viņš.

    Valteru nometnes apsmiešana saniknoja tik ļoti, ka viņš ķērās pie aizliegtajiem ieročiem. Sāka apvainot Žigajeva sievu, influenceri Svetlanu Žigajevu, kura nekautrējas dalīties ar pikantām bildēm sociālajos tīklos. Valters ironizēja, ka basketbola nometnes beigās futbolista sieva uzdejošot striptīzu. Žigajevs savukārt paziņoja, ka Valtera sestā sieva tam gan esot par vecu. Iesaistījās arī Svetlana, kura pauda sašutumu par Valtera izteikumiem. Konflikts samilza. Kristaps kļuva arvien rupjāks, un Žigajevu pāris nolēma no šī apsaukāšanās maratona izstāties.

    Futbolista un viņa sievas pusē nostājās vairaki X lietotāji. «Tā gadās, kad tētis bērnībā borē «tu nekas neesi, tu neko nevari». Tas bija tālredzīgi, lai nekādā gadījumā neizaugtu par veci un neaizēnotu sirmos nopelnus. Cilvēks ņēmis nopietni un pilnībā īstenojis tēva plānus,» pauda reklāmists Ēriks Stendzenieks. Situāciju no malas vērojis arī bokseris Kristaps Zutis, kurš piedāvā noorganizēt īstu cīņu starp Žigajevu un Valteru. Lai vīri visu atrisina ar boksa cimdiem rokās!

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē