Receptes grila sezonai: Dievu sviests, putnu sirdis un Argentīnas atbilde šveiciešu fondī
Grila sezona ir sākusies, un tā neaprobežojas ar vistu spārniņiem un steiku vien. Šoreiz aicinām pārkāpt savas ierastās garšu robežas un doties tālāk, vēl neizbaudītā, bet ļoti baudpilnā garšu ceļojumā.
Foto: Ieva Andersone
Grilētas tītaru sirdis ar pimento pipariem
peruāņu gaumē
Pimento pipari vienmēr ir atrodami Rīgas Centrāltirgū un savu reizi arī lielo pārtikas veikalu plauktos.
Pie mums Latvijā gaļas subproduktus grilēt īsti nav pieņemts. Savukārt zemēs, kur ēdiens uz karstām oglēm tiek gatavots ne tikai salīdzinoši īsu brīdi vasaras sezonā, bet cauru gadu, uz grila nonāk turpat visas lopiņu daļas – arī sirdis, aknas un pat zarnas, utt. Putnu sirdis grilēšanai ir ļoti piemērotas – tās ātri izcepas (tāpat kā citus gabaliņus, arī sirdis ir svarīgi nepārcept, citādi tās kļūst cietas kā gumija), un gatavām tām ir patīkama, stingra, viendabīga struktūra.
Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
3.49 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
Ekskluzīvas intervijas
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
Ekskluzīvas intervijas
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Pieeja vienam rakstam
Santa+ vide bez reklāmām
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā