Santa Anča intervē Spēlmaņu nakts balvas ieguvēju, jauno režisoru Klāvu Kristapu Košinu

Klāvs Kristaps Košins divdesmit četru gadu vecumā tikko uz Dailes teātra skatuves saņēma Spēlmaņu nakts balvu par savu iestudējumu Konklāvs, kurā ir gan scenārija autors, gan galvenais aktieris.
Santa Anča
Santa Anča

Būtiski, ka viņš atklāj savu personīgo pieredzi ar marihuānas lietošanu un tirgošanu, par kuru pirms diviem gadiem ir krimināli sodīts. Šajā situācijā viņš ir arī nodevis pārdevēju. Kā jaunais puisis sadzīvo ar nodevību, kāda ir viņa pasaules izjūta, ko viņš kā jaunais režisors vēlas vēstīt pasaulei – tas viss atrodams šajā divu paaudžu sarunā, kura neatstās jūs vienaldzīgus.

Santa Anča: «Pēc šīs sarunas, kura Klāvam bija pirmā profesionālā intervija, viņš teica – esmu laimīgs, ka esmu saticis tevi. Sajūtas bija abpusējas, jo sajust tādu atklātību, tumšā un gaišā mijiedarbību, simpātisku naivumu un cerību – tā ir arī mana žurnālistikas veiksme.» 

Projektu «Villas Sarunas» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par Villas Sarunas saturu atbild izdevniecība Žurnāls Santa. #SIF_MAF2021

Izvēlies sev piemērotāko digitālā žurnāla Santa+ abonēšanas plānu un baudi vērtīgu saturu, ko viedo Latvijas labākie žurnālisti un spēcīgas personības.

 

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē