Kāpēc latvietes tēlo orgasmu

«Bet tu taču nebeidzi, vai ne?» viņš man mīļi iečukst ausī īsu mirkli pēc tam, kad esmu – pēc pašas ieskatiem – godprātīgi noslēgusi tīri veiksmīgu priekšnesumu. Nu, jūs jau zināt – elpa vispirms zaudē tempu, kļūst lēnāka un uzstājīgāka, tad pārvēršas baudpilnos vaidos, ņurdienos un visbeidzot izšķīst orgasmā. Taisni, kā mums 90. gados filmā Kad Harijs satika Salliju nodemonstrēja Mega Raiena. Tikpat labi Megas vietā pie kafejnīcas galdiņa varēja sēdēt jebkura cita latviešu un, protams, nelatviešu sieviete – orgasmus feikot, pieļauju, prot gandrīz katra.
Inese Janševska
Foto: Shutterstock

Varbūt aizies

Ne jau tāpēc, ka sekss būtu tik slikts, nē taču! Iemesli mākslotajai baudai, kā zinām, mēdz būt dažādi – rīt agri jāceļas, galīgi nav garastāvokļa, gribas ātrāk tikt pie miera vai ikvakara seriāla, laba daudz nevajag un tā tālāk. Taču mani māc aizdomas, ka galvenais iemesls, kas sievietēm – un īpaši latvietēm – liek ķerties pie saldajiem meliem, ir… pieklājība. Viņš taču tik ļoti cenšas, paskat, kā svīst jau divdesmito minūti, lai jau viņam tiek! Taisni neērti kļūst, ka uz mani tik ilgi jāgaida… Nabadziņš nodomās, ka ar mani kaut kas nav kārtībā vai, vēl trakāk, kaut kas nav kārtībā ar viņu pašu. 

Tiklīdz manām, ka viņš jau tūlīt, tūlīt… mūsu ieaudzinātā takta izjūta un vēlme nabaga vīrieti pārāk nenomākt un nenogurdināt ar sevi un savām nebūšanām jau atkal mudina stenēt un vaidēt, un ar acs kaktiņu vērot, kā viņš laimīgi sasniedz savu mazo uzvaru, lepns un apmierināts atlaižas, un tad miers ir mājās. 

Gandrīz kā ārsta izmeklēšanā viņš pacietīgi tincina – vai šeit ir labi? Un te? Vai varu uzspiest stiprāk?

Ko tur liegties, arī pašas tīri apmierinātas. Sekss bija foršs, viņš priecīgs un rāms, un kas par to, ka nebeidzu – bija taču labi! Zinu, ka šāda samiernieciska seksa dzīve ir daudzām. Atceros arī krustmātes sazvērnieciskā pusčukstienā sniegtos padomus, kad pēcdzemdību laikā aprima mana tuvība ar vīru. Tas nekas, ka negribas – viņa teica. Ja ļausies, varbūt aizies un iepatiksies. Citādi viņš ņems un aizies. 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē