• Gluži kā bērnībā! Piena dārzeņu zupa

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    18. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Lai piena dārzeņu zupa izdotos patiešām garšīga, pirmkārt ir svarīgi to nepārvārīt. Otrkārt – vislabāk tā garšos ar jaunajiem dārzeņiem – mazajiem burkāniņiem, kartupelīšiem. Tie ir maigi, saldeni, bez smagnējās vārītu sakņu un dārzeņu piegaršas. Turklāt tie arī ātrāk top gatavi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5
    • Nomizotus kartupeļus sagriež mazos gabaliņos, notīrītus burkānus sagriež ripiņās, kāpostu sagriež smalkās strēmelēs, ziedkāpostu sadala ziedkopās, liek klāt arī zirnīšus.
    • Visu katlā pārlej ar verdošu ūdeni, lai tas tikai nosedz dārzeņus.
    • Uzvāra, samazina karstumu un lēni vāra, līdz dārzeņi ir mīksti, apmēram 15 minūtes. Šajā brīdī svarīgi zupu nepārvārīt!
    • Pielej uzkarsētu pienu, pievieno arī sāli un sviestu.
    • Gatavu zupu var pārkaisīt ar zaļumiem.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē