• Zeķbikšu sezona ar Golden Lady un Sisi

    Slavenības
    7. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Līdz ar vēso laiku sievietēm īpaši aktuāls kļūst jautājums, kādas zeķbikses izvēlēties.

    Vai arī jums zeķbikšu iegāde bieži vien ir impulsīvs pirkums, ko ietekmē cena, iesaiņojums, parauga pataustīšana un steiga?  Katra no mums zina, par kādu katastrofu var pārvērsties diena, ja zeķbikses nav ērtas, spiež, noslīd un jau pirmajā valkāšanas reizē tām uzirst valdziņi. Tāpēc ir vērts veltīt mazliet vairāk laika un uzmanības, izvēloties sev vispiemērotākās zeķbikses. Šoreiz akcentēsim galvenos pieturas punktus, lai tas izdotos.

    Veikalā nostājoties pie iespaidīgā plaukta ar zeķbiksēm, protams, var apmulst. Tāpēc izvēli sāksim ar pašu pamatu – uzticamu ražotāju, kas piedāvā kvalitatīvu preci. Tāds ir Itālijas uzņēmums Golden Lady Company, kas ražo zeķbikses vairāk nekā piecdesmit gadu, turklāt dara to pilnībā, sākot jau ar diegu izgatavošanu līdz produktam: pateicoties testiem rūpnīcā, no elastības pārbaudes, krāsu noturības mazgājot, formas nemainības pēc mazgāšanas,  zeķbiksēm nav brāķu un vilšanās jau pēc pirmās mazgāšanas! Milānas pievārtē Golden Lady Company 1966. gadā izveidoja laulātais pāris Grasi, kuru mērķis bija izgatavot vislabākās kvalitātes sieviešu zeķbikses. Nemitīgi ieguldot tehnoloģijās un pētniecībā (uzņēmumam ir sava laboratorija!), tas viņiem ir izdevies. Aušanas mašīnas tiek ražotas pēc Golden Lady Company pieprasījuma, velmēm un tās izpilda unikālus aušanas veidus, kuru nav citiem ražotājiem! Uzņēmums ražo daudzus pasaulē iecienītus zīmolus, tajā skaitā arī pie mums nopērkamās zeķbikses Golden Lady un SiSi.

    Nākamais solis labam pirkumam: tiec skaidrībā, kāda izmēra zeķbikses tev der! Bieži vien pie ķibelēm ar zeķbiksēm vainīgs ir fakts, ka izvēlamies nepareizu izmēru. Piemēram, nopērkam otrā izmēra zeķbikses, kaut patiesībā vajadzētu valkāt trešo izmēru, un tad tās spiež, žņaudz, noslīd. Ne jau velti uz iesaiņojuma ražotājs izvietojis tabulu, lai atkarībā no mūsu svara un auguma garuma varam izrēķināt, kāda izmēra zeķbikses jāvalkā. Turklāt ir kāda nianse – izmēri nav standartizēti, tie katram ražotājam var atšķirties. 

    Novērtē bezvīļu tehnoloģijas plusus! Golden Lady ir viens no retajiem ražotājiem, kas pieņemamā cenā piedāvā bezvīļu zeķbikses. Uzņēmums iegādājies ļoti dārgas un specifiskas iekārtas, kas zeķbikses uzauž. Tā kā tās netiek sašūtas no atsevišķām detaļām, šīs zeķbikses ir izturīgākas un arī patīkamākas valkāšanā – neberž kāda neērta vīle. Turklāt bezvīļu zeķbikses nav pamanāmas zem pieguloša apģērba, jo neizspiežas kāda biezāka nošuve.

     Klasiska un plata jostasvieta. Izsaiņojot bezvīļu zeķbikses, var rasties iespaids, ka tām ir pazeminātā jostasvieta. Bet tas ir tikai vizuāls efekts! Uzvelkot zeķbikses, pārliecināsies, ka tām ir klasiskā jostasvieta, turklāt tā ir patīkami plata. Tāpēc jostasvieta nespiedīs un dienas beigās viduklī nebūs palicis nospiedums vai pat sarkana svītra.

    Zīdaini maigs materiāls. Tā kā dienas lielāko daļu pavadām zeķbiksēs, svarīgi, lai neesam diskomfortā. Maigu, patīkamu sajūtu, kā arī izturību nodrošina materiāls, no kā zeķbikses auž. Tā ir 3D hi-tech zīdainā šķiedra, turklāt bagātināta ar sudraba molekulām, kas nodrošina svaigumu dienas garumā.

    Jo vairāk DEN, jo zeķbikses ir gan izturīgākas, gan ar papildu efektu. Zeķbikses SiSi touch.effect rada mikrostimulus, ko nejūtam, toties vakarā kājām nav smaguma sajūtas. SiSi touch.effect 100 DEN zeķbiksēm pat ir anticelulīta efekts! Nevajag gan cerēt, ka, valkājot šīs zeķbikses, celulīts izzudīs, taču tās palīdzēs šai problēmai neattīstīties tālāk.

    Savukārt zeķbikses ar termoregulējošo efektu palīdzēs saglabāt siltumu vai nesasvīst.

    Individuālās vēlmes. Tev ir svarīgi, lai zeķbikses satur vēderu vai dupsi, vai gurnus, vai kājas? Meklē atbilstošas zeķbikses! Ja attēlā uz iesaiņojuma ap kādu ķermeņa daļu vijas bultas vai ir papildu norādes, tas nozīmē, ka tur zeķbiksēs ir iestrādāts savelkošs vai saturošs materiāls.

    Ievēro!

    Neaizmirsti zeķbikses mazgāt atbilstoši instrukcijai. Vispirms tas attiecas uz ūdens temperatūru. Ja ieteikto 30 grādu vietā  zeķbikses mazgāsi 80 grādos, nebrīnies, ka tās sarausies un zaudēs kvalitāti. Ja veļasmašīnā zeķbikses mazgāsi kopā ar jaku, kam ir rāvējslēdzējs, liela iespēja, ka tiks izrauti diegi.

    Esam iemācījušās lasīt pārtikas produktu sastāvu uz etiķetēm, kāpēc lai to nedarītu, izvēloties un valkājot zeķbikses? Ir vērts izvēloties zeķbikses iedziļināties atzīmētajos simbolos uz produkta  katram veidam, lai atrastu sev ideālāko produktu ikdienas, svētku lietošanai. Izmēģini un izbaudi izcilas itāļu kvalitātes produktus – Golden Lady un SiSi!

    Meklējiet lielākajos veikalos Latvijā!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē