• Vitabiotics eksperti iesaka… Sāk pievilt atmiņa… Ko darīt

    Veselība
    15. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mēs „skrienam” pa dzīvi, cenšoties vienlaicīgi paspēt visu, gan ikdienas nebeidzamos darbus, gan uzņemoties jaunus izaicinājumus. Bieži stress un steiga ir tik lieli, ka kļūst grūti koncentrēties, sakopot domas, dažreiz atmiņa pieviļ un domas aizklīst vasaras atmiņu labirintā…

    Acīmredzot, ir jāsniedz atbalsts smadzenēm, lai tās spētu tikt galā ar arvien pieaugošajām prasībām darbā un slodzi mācībās. NEUROZAN® satur aktīvas uzturvielas, kas palīdz nodrošināt garīgās darbaspējas, aktīvu smadzeņu darbību, labu atmiņu, „asu” prātu, pozitīvu noskaņojumu. NEUROZAN® palīdzēs jums aktivizēt smadzenes.

    Cilvēka smadzenes ir vissarežģītākais mehānisms Visumā. Sarežģīts, aptuveni 10 miljardu neironu, tīkls kontrolē mūsu maņas, kustības, atmiņu un garīgās spējas. Tāpēc ir dabiski, ka tad, kad smadzenes ir nogurušas vai pārslogotas, ir jārūpējas par tām un jāsniedz tām nepieciešamās uzturvielas, lai paši justos spēka un enerģijas pilni.

    Veselīga, pareizi izvēlēta, labi balansēta diēta ne vienmēr ir pietiekama, un dažreiz organismam ir nepieciešams vairāk enerģijas, it īpaši aktīvas garīgas slodzes laikā. Tāpēc labākais risinājums ir iekļaut diētā īpašus uztura bagātinātājus. Racionāli līdzsvarotā NEUROZAN® vitamīnu tablete ir ideāli piemērota garīgās un nervu sistēmas funkciju, kā arī kognitīvo funkciju uzturēšanai. „Pabaro savas smadzenes! It īpaši, ja mācību un garīgā darba slodze ir liela," šādi saka zinātnieki, kuri izstrādājuši NEUROZAN®.

    Neurozan ir arī lieliska izvēle, kad jūtaties noguris, izsīkusi enerģija, nepieciešams atjaunot kognitīvās funkcijas vai trūkst antioksidantu. Neurozan, pabaros Jūsu smadzenes, jo ietver aminoskābes, fostatidilholīnu un fosfatidilserīnu, koenzīmu Q10 un daudzus citus vitamīnus un minerālvielas. Unikālais komplekss ir bagātināts ar magniju, cinku, dzelzi, mangānu, varu, folskābi, jodu, selēnu, hromu, B grupas vitamīniem un plašu antioksidantu klāstu, kas aizsargā smadzeņu šūnas no oksidatīviem bojājumiem. Nervu sistēmas normālu darbību veicina jods, magnijs, varš, pantotēnskābe, cinks, dzelzs.

    Lai iegūtu vēl efektīvāku rezultātu, Vitabiotics zinātnieki ir izstrādājuši kompleksu NEUROZAN® Plus ar zivju eļļas kapsulām. Lietojot šo uztura bagātinātāju, papildus iepriekšminēto vitamīnu un minerālvielu nodrošināšanai, organisms saņems arī būtisku daudzumu Omega-3 taukskābju, kas ir nepieciešamas normālai sirds darbībai, veselīgām acīm un labai redzei. Lai iegūtu pozitīvu efektu, ieteicams katru dienu lietot vismaz 250 mg Omega-3 taukskābju. Lietojot NEUROZAN® Plus, Jūs ik dienu uzņemsiet 300 mg Omega-3 (DHS), kas palīdz uzturēt normālu smadzeņu darbību. NEUROZAN® Plus ir papildināts ar ginka ekstraktu, lai atbalstītu efektīvu smadzeņu darbību un atmiņu, kā arī atbalsta kognitīvās funkcijas un asinsriti.

    Ja Jūsu dzīves ritms paātrinās un vēlaties parūpēties par sevi, papildiniet savu uzturu ar noderīgiem vitamīniem un minerālvielām. Sabalansēts aminoskābju, fostidiholholīna un fosfatidilserīna, koenzīma Q10, vitamīnu un minerālvielu komplekss pabaros jūsu smadzenes un palīdzēs mācībās un darbā, liekot aizmirst par nogurumu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē