• ŠKODA KAMIQ – Žurnāla IEVA autotests

    Auto
    6. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm – sievietēm no visas Latvijas – izmēģināja astoņas jaunas automašīnas. Ja meklē sev auto, tev noteikti noderēs gan informācija par piedāvātajām automašīnām, gan to vērtējums.

    Modernāko tehnoloģiju un dizaina tikšanās

    Cena – no 16 400 eiro

    Pilnīgi jauns krosovera modelis, kas apvieno apvidus auto virsbūves tipa priekšrocības ar kompaktas automašīnas izveicību. Vārds KAMIQ tulkojumā no inuītu valodas – tāds, kas perfekti der. KAMIQ ir Čehijas zīmola otrais modelis, kas aprīkots ar jauno interjera koncepciju, kurā dominē ideāli izvietots brīvi stāvošs ekrāns – viens no lielākajiem savā segmentā. Augsta līmeņa savienojamība – ŠKODA Connect lietotne vai portāls ļauj piekļūt savai automašīnai attālināti: to aizslēgt un atslēgt, pārbaudīt, vai aizvērti visi logi, noskaidrot, cik daudz tvertnē atlicis degvielas. ŠKODA KAMIQ piedāvā progresīvākās drošības sistēmas – priekšējais asistents un joslu asistents ir standartaprīkojumā.

    • Ļoti ietilpīgs 400 litru bagāžnieks
    • LED lukturi kā dārgakmeņi
    • Moderna informācijas un izklaides sistēma

    Viedokļi:

    Kristīne Puķīte: Ērta, dinamiska, komfortabla un eleganta mašīna. Ļoti ērts sēdeklis, viegla vadāmība un nevienas liekas pogas! Šo mašīnu izvēlētos nešaubīgi – sev to iesaku un novēlu.

    Evita Ļaudama: Man ļoti patika šis auto – viss ir pārdomāts, dinamisks, ērts – braucot pazūd laiks. Šī mašīna der tieši tādai atraktīvai sievietei kā es.

    Signe Puriņa: Lieliska ģimenes mašīna! Ērts salons ar labu apdari, ļoti pārdomāts vadības panelis un vadāmība, daudz vietas pasažieriem.

    Ieva Nagliņa: Automašīna praktiskai sievietei, kurai patīk ceļot. Ērta stūre, ceļš braucot labi un plaši pārskatāms – labi spoguļi un atpakaļskata kamera.

    Ilona Rozenberga: Automašīnā jūtos kā mājās – ļoti ērta, dinamiska, labi turas uz ceļa, prieks izbraukt katru līkumu. Patiks sportiskai, dinamiskai sievietei.

    Benita Švāģere: Mašīna sievišķīgai sievietei – gan pilsētai, gan garākiem pārbraucieniem. Patika neuzbāzīgā drošības kontrole, viegli apgūstamā vadāmība un papildus aksesuāri komfortam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē