• Prezervatīvs – Tavs sabiedrotais!

    Sekss
    13. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto no publicitātes materiāliem
    Vēl aizvien sabiedrībā ir jaušami aizspriedumi pret prezervatīviem. Daļa seksuāli aktīvās sabiedrības tos nelieto principā, kaut trauksmes signāli par STS un straujo HIV izplatību publiskajā telpā izskan aizvien biežāk. Šobrīd Latvija ieņem 2. vietu Eiropas Savienībā pēc jaunatklāto HIV gadījumu skaita uz 100 000 iedzīvotājiem.

    Sabiedrības lielākā daļa HIV un AIDS saista ar narkomāniem,  prostitūciju, nereti  homoseksuālismu, tomēr tie ir tikai aizspriedumi, un arī cilvēki ar veselīgu dzīvesveidu, labu izglītību un veiksmīgu karjeru var būt inficēti, to pat nenojaušot. Pietiek tikai ar vienu mīlēšanās reizi bez prezervatīva, lai inficētos. Prezervatīvs  ir vienīgais veids, kā izsargāties no STS un HIV.

    Viens no galvenajiem argumentiem, kāpēc prezervatīvi netiek lietoti, parasti tiek minēta  nespēja pilnībā visu izjust baudu un tuvību. Pie tam aizvien vairāk cilvēku cieš no dažādām alerģijām, tai skaitā alerģiju pret lateksu, kas izpaužas kā kņudināšana, nieze, apsārtums.  Arī tas ir arguments, kāpēc kāds no partneriem  nevēlas lietot prezervatīvus.

    Ražotāji nepārtraukti meklē jaunus risinājumus, lai prezervatīvi būtu ne tikai drošības garants, bet arī lai tie ļautu izbaudīt mīlēšanos pēc iespēs tuvāk dabiskajām sajūtām. 

    Šādi prezervatīvi ir SKYN zīmolam – tie izgatavoti no poliizoprēna – sintētiska materiāla, kas ir ļoti mīksts un plāns, labi pielāgojas, nodrošinot maigumu, un ir vistuvāk sajūtai, ka nekas nav uzvilkts. Prezervatīvi ir ne tikai ļoti plāni, tai pat laikā tiem piemīt izcila izturība.  SKYNFEEL™ materiāls  ir revolūcija prezervatīvu  nozarē – tie ir radīti pēc jaunākajām tehnoloģijām un katrs prezervatīvs tiek elektroniski pārbaudīts, nodrošinot visaugstākos drošības standartus. 

    SKYN ir globāls un atzīts zīmols. Miljoniem cilvēku visā pasaulē uzticas SKYN – tie prezervatīvi, kas rūpējas ne tikai par abu partneru drošību, bet arī to baudu.  97% cilvēku, kuri ir pamēģinājuši SKYN, iesaka tos citiem!

    Ļoti būtiska SKYN prezervatīvu priekšrocība ir tā, ka šos prezervatīvus droši var lietot arī tie cilvēki, kam ir alerģija pret lateksu.

    Prezervatīvu līnijā SKYN  katrs var atrast savai gaumei piemērotākos  prezervatīvus:

    • SKYN Original-gludi un plāni prezervatīvi

    • SKYN Extra Lubricated – gludi, plāni un papildus lubricēti prezervatīvi

    • SKYN Elite- gludi un īpaši plāni prezervatīvi

    • SKYN Intense Feel – plāni un punktoti prezervatīvi papildus stimulācijai
    • SKYN King Size – gludi, plāni prezervatīvi, kas ir platāki diametrā

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē