• PEUGEOT 2008 – Žurnāla IEVA autotests

    Auto
    6. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm – sievietēm no visas Latvijas – izmēģināja astoņas jaunas automašīnas. Ja meklē sev auto, tev noteikti noderēs gan informācija par piedāvātajām automašīnām, gan to vērtējums.

    Atklāj braukšanas prieku no jauna!

    Cena – no 16 500 eiro

    Kompakts un daudzpusīgs krosovers ar aizraujošu dizainu. Robustais un vienlaikus plūdenais siluets un paaugstinātais klīrenss rada pārliecinoša krosovera tēlu, kas vienlīdz labi spēj iejusties pilsētā un nedēļas nogalēs – arī uz Latvijas lauku baltajiem lielceļiem. PEUGEOT 2008 piedāvā autovadīšanas pieredzi ar inovatīvo trīsdimensiju PEUGEOT 3D i-Cockpit® un augstākā līmeņa vadītāja atbalsta tehnoloģijām, kas rūpēsies gan par drošību, gan braucēju komfortu un mūsdienās tik svarīgajām tiešsaistes iespējām. Piemēram, 3D navigācija, kas savienota ar TomTom® Traffici, ļauj uzzināt satiksmes situāciju un riska zonas reāllaikā. Savukārt ar Mirror Screen funkciju var dublēt skārienekrānā savas biežāk lietotās viedtālruņa lietojumprogrammas. Piedāvājumā pilnībā elektrisks, dīzeļa vai benzīna dzinējs. 

    • Panorāmas stikla jumta lūka
    • Ekskluzīva FOCAL® HI-FI skaņas sistēma
    • Kompakta un ērta stūre

    Viedokļi:

    Kristīne Puķīte: Eleganta mašīna pašpārliecinātai pilsētas sievietei. Braukt ir ļoti ērti, redzamība laba. Ļoti patika, ka iespējams izmantot dubulto navigāciju.

    Signe Puriņa: Progresīvs 3D panelis, ērta vadāmība – automašīna dinamiskai, aktīvai un sportiskai sievietei.

    Evita Ļaudama: Automašīna sievietei, kas zina, ko vēlas. Patika salons, dizains un drošības asistenti, mašīna ļoti veikli uzņem ātrumu.

    Benita Švāģere: Automašīna – birojs, no tās ļoti viegli sazināties, tāpēc derēs darījumu sievietei gan pilsētā, gan ārpus tās.

    Ilona Rozenberga: Ļoti ērta, dinamiska automašīna – patiešām viegli braukt. Patika informatīvais displejs ar labi redzamo informāciju, arī neparastā jumta apdare. Auto dinamiskai sievietei, kurai ikdienā daudz jāpārvietojas.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē