• Laiks atgūt dzīves līdzsvaru

    Mans Mazais
    8. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šķiet, ka vēl nesen mūsu ikdiena līdzinājās zinātniskās fantastikas filmai. Tik krasu pārmaiņu ietekmē mūsu ierastais dzīves līdzsvars ir sašūpojies, tāpēc tas jāatgūst. Kā veiksmīgāk atgriezties ierastajā ikdienā, lai uzlabotu savu fizisko un garīgo veselību? Tehnoloģiju uzņēmums Huawei piedāvā vienkārši izmantojamus padomus, kas palīdzēs saglabāt personīgās dzīves līdzsvaru.

    Tiem, kuri ir pieraduši pie dinamiskas un intensīvas ikdienas, cenšoties žonglēt ar desmitiem pienākumu darbos un ģimenē, mēģinot apvienot rūpes par ģimeni un bērniem ar karjeras izaugsmi, ir grūti atrast zelta vidusceļu līdzsvara saglabāšanai visos dzīves aspektos. Taču mūsdienās izveidot efektīvu dienas ritmu mums var palīdzēt viena pavisam neliela, taču ļoti noderīga ierīce – viedpulkstenis.

    Izveido grafiku un atvēli laiku pašsajūtai!

    Atgriežoties pie normālā dienas ritma, vēlams to organizēt pēc precīza darba grafika, atvēlot laiku gan darba jautājumiem, gan regulārām ēdienreizēm, fiziskajām aktivitātēm un pilnvērtīgam miegam. Lai paspētu visus dienas darbus un nejustos pārguruši, laiks ir rūpīgi jāplāno. Mūsdienās mums var nākt talkā viedierīces.

    «Sekošana līdzi savai pašsajūtai šajā saspringtajā laikā ir ļoti svarīga, tādēļ gan Watch GT2, gan jaunais Watch GT2e viedpulkstenis piedāvā viedo sirdsdarbības uzraudzību, kas novēro sirds ritmu un nosūta tūlītēju brīdinājumu, ja novirzes novērojamas vismaz 10 minūtes,» skaidro Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

    Gaišākam skatam uz dzīvi atvēli laiku pilnvērtīgam miegam!

    Kvalitatīvs miegs ir sabalansētas dienas veiksmes atslēga, tādēļ Watch GT2e viedpulkstenis ir aprīkots ar Huawei TruSleep 2.0 tehnoloģiju, kas analizē miega kvalitāti, dziļā miega ilgumu un citus svarīgus faktorus, nodrošinot individualizētus ieteikumus miega kvalitātes uzlabošanai. Savukārt viedierīcē iestrādātā TruRelax funkcija mēra lietotāja pulsu un, konstatējot novirzi no normas, piedāvā īpaši lietotājam pielāgotus elpošanas vingrinājumus.

    Paaugstini laimes hormonu līmeni ar regulārām fiziskām aktivitātēm!

    Vai zināji, ka regulāras fiziskas aktivitātes paaugstina dopamīna līmeni un padara cilvēkus laimīgākus? Nodarbošanās ar sportu vai regulāras pastaigas ir veids, lai stiprinātu gan fizisko, gan mentālo veselību, un viedpulkstenis var lieliski palīdzēt.

    • Watch GT2e modeļos iestrādāta Huawei patentētā Kirin A1 mikroshēma, kas nodrošina ierīcei gana lielu jaudu, lai tā darbotos divas nedēļas bez papildu uzlādes.
    • Ierīce ir 100 dažādu sporta veidu sabiedrotā, piedāvājot tādus režīmus kā skriešana, joga, skeitbords un pat peldēšana, turklāt viedpulkstenis ir ūdensizturīgs.
    • Watch GT2e pastāvīgi monitorē dažādus veselības rādītājus, tostarp skābekļa daudzumu asinīs (SpO2), lai sportojot izvairītos no reiboņiem, paātrinātas sirdsdarbības un citām blaknēm.
    • Smelies prieku no saviem mīļajiem!

      Huawei ieviesis izmaiņas arī viedpulksteņa dizainā, piedāvājot ne vien izteiksmīgu 1,39 collu AMOLED skārienjutīgo ekrānu, bet arī ekrāna pielāgošanas iespēju. Daudzfunkcionālais pulksteņa fona dizains ļauj lietotājam pielāgot vēlamos iestatījumus, turklāt tagad lietotāji var izvēlēties iemīļotu foto ar ģimeni vai draugiem no personiskās galerijas un ievietot to kā fona attēlu, piešķirot savai ierīcei unikālu dizainu un esot kopā ar tuvākajiem ik uz soļa.

      Rūpējoties par sevi un savu veselību, mēs varam atbrīvot mūsu enerģiju patiesi būtiskajam, nepazaudēt sevi un uzlabot savas dzīves kvalitāti, neraugoties ne uz ko.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē