• Labākais no dabas

    Veselība
    22. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kā jūs sauktu ēdienu, kuru ir grūti pārspēt tā bagātīgā sastāva, dabīgo antioksidantu, vitamīnu, minerālvielu un daudz kā cita, dēļ? Tajā ir noderīgi elementi, kas tik ļoti nepieciešami visu veselības sistēmu vienmērīgai darbībai. Ko darīt, ja zinātniskie dati apstiprina šī ēdiena ieguvumus īpašām organisma funkcijām un labsajūtai?

    Šādi vērtīgi produkti pastāv, un tos tūkstošiem gadu izmanto cilvēki visā pasaulē. Šie dabas bagātības ir pelnījuši nosaukumu “superprodukti”.

    Par «superproduktu» var saukt smilsērkšķi, maka sakni, zeltsakni, godži ogas, ehinaceju, spirulīnu un daudzus citus dabā sastopamus augus.

    Lietojot uzturā vienu vai vairākus superproduktus, jūsu diēta tiks bagātināta ar bagātīgu dabisko labvēlīgo elementu daudzumu. Tāpēc tiešām ir vērts iepazīties ar dažiem no superproduktiem un atklāt to priekšrocības savai labklājībai:

    Smiltsērkšķis – ko bieži dēvē par vienu no dabai bagātākajiem multivitamīniem, satur vairāk nekā 190 derīgas barības vielas, tai skaitā A, C, D, E vitamīnus, antioksidantus un neaizvietojamās taukskābes Ω3, Ω6, Ω9. Bagātīgais sastāvdaļu klāsts nodrošina plašu smiltsērkšķu sniegto iedarbību:

    • Novērst vitamīnu trūkumu

    • Atbalstīt imūnsistēmu un dabiski aizsargāt ķermeni

    • Lai uzturētu gremošanu

    • Atbalstīt sirds un asinsvadu darbību (A vitamīns (karotīns) un taukskābes atbalsta sirds un asinsvadu veselību)

    • Lai uzturētu ādas mitrumu

    Maka barojošās saknes ir salīdzināmas ar rīsiem vai kviešiem, bet satur ievērojami vairāk minerālu – kalciju, kāliju, magniju, dzelzi, cinku, selēnu un piesātinātās skābes.

    Zinātniskie pētījumi liecina, ka maka palīdz saglabāt dzimumtieksmi (libido) gan vīriešiem, gan sievietēm, bet netraucē organisma hormonālajam līdzsvaram. Galveno maka saknes aktīvo sastāvdaļu – polisaharīdus – var izmantot, lai atbalstītu imunitāti, izturību un dabisko enerģijas ražošanu, kā arī mazinātu noguruma sajūtu.

    Ķiploki ir plaši izplatīts garšaugs ar izcilu reputāciju tradicionālajā medicīnā. Tā sastāvā ir vairāk nekā 400 ķīmisku vielu, ieskaitot spēcīgus antioksidantus, kas uztur šūnu aizsardzību pret oksidatīviem bojājumiem, kas izraisa priekšlaicīgu ķermeņa novecošanos. Svarīga ķiploku sastāvdaļa ir allicīns, kas atrodams tikai ķiploku sīpolos un kam ir liela ietekme uz cilvēka imunitātes un normālas asinsrites uzturēšanu.

    Godži ogas, kas pēdējos gados kļuvušas populāras rietumos, lai arī tradicionālajā ķīniešu medicīnā tiek izmantotas vairāk nekā 2000 gadus. Godži (Lycium barbarum) ogās ir daudz cilvēkam vitāli nepieciešamu aminoskābju, polisaharīdu un dažādu noderīgu karotinoīdu (piemēram, zeaksantīna, kriptoksantīna utt.). Tie satur arī citus dažādus vitamīnus un minerālvielas, ieskaitot selēnu, dzelzi, varu, A un C vitamīnus.

    Ir vērts atzīmēt, ka lielākā daļa pozitīvo īpašību izpaužas nevis vienā godži ogā, bet godži ogu ekstraktā. Parasti koncentrētajos ogu ekstraktos ir lielāks aktīvo sastāvdaļu saturs.

    Reiši sēne (Omanitus) ir ēdama sēne, ko Āzijas valstīs izmanto kopš seniem laikiem. Pateicoties tās labvēlīgajai ietekmei uz pašsajūtu, tā ir kļuvusi plaši izplatīta arī mūsdienu Rietumu pasaulē. Reiši sēne atbalsta imūnsistēmu. Viena no aktīvajām vielām Reiši sēnēs ir polisaharīdi, kas satur beta-glikānu. Šai vielai ir imunitāti atbalstošas ​​īpašības.

    Garcīnijas augļi izskatās līdzīgi mini ķirbjiem. Galvenā vērtīgā viela ir hidroksicitronskābe (HCA), kuras galvenā īpašība ir ogļhidrātu sadalīšana glikogēnā, tādējādi nodrošinot mūsu enerģijas piegādi. Glikogēns darbojas kā ēstgribu nomācošs un pazeminošs līdzeklis. Tātad Garcinia Cambogia ekstrakts var būt lieliska sastāvdaļa tiem, kas vēlas kontrolēt un zaudēt svaru.

    Krokuss ir viens no vecākajiem kultivētajiem augiem, kura izcelsme ir Balkānu pussalā. Crocus sativus ražo visdārgāko garšvielu pasaulē – safrānu.

    Krokusos ir krokīns, karotinoīdi (piemēram, zeaksantīns, antioksidants likopēns), B grupas vitamīnus un citas derīgas vielas. Krokusi tiek izmantoti, lai pārvarētu ikdienas stresu un novērstu garastāvokļa svārstības.

    Kā redzat, visi iepriekš minētie produkti nav tikai vienkāršs enerģijas avots, un daudzo labvēlīgo īpašību dēļ tie pelnīti tiek saukti par “superproduktiem”.

    Jūs varat atklāt superproduktu spēku jūsu veselībai, izmantojot superdabiskos SUPERFOODS Nature’s Best labākos uztura bagātinātājus, kuriem, pateicoties novatoriskām tehnoloģijām, ir spēks būt ārkārtīgi tuvu dabiskajam augam, bet tikai daudz koncentrētākiem.

    SUPERFOODS NATURE’S BEST® ir ieguldījis lielu darbu un piepūli, lai izveidotu un piedāvātu cilvēkiem super tīru, ērtu un koncentrētu superproduktu formu. Uzņēmums ir izstrādājis dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, kuru uzlabotais ieguves un pārstrādes process garantē aktīvo elementu augstāko koncentrāciju un tīrību. Augu dabisko īpašību saglabāšana palīdz organismam absorbēt derīgās vielas un panākt vislabāko labsajūtu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē