• Kolagēna nozīme ādas un matu veselībai

    Veselība
    31. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mūsu ādas dermas slānis satur elastīgu matricu, kas izgatavota no kolagēna. Kolagēns ir proteīns, ko galvenokārt ražo šūnas, kas pazīstamas kā fibroblasti, un tas ir daļa no ķermeņa strukturālajiem saistaudiem – elastīgās matricas, kas satur ķermeņa dažādās sastāvdaļas un audus. Vitabiotics eksperti iesaka…

    Jo vairāk kolagēna ir jūsu ādā, jo jauneklīgāka, elastīgāka un gludāka tā izskatās. Ar vecumu kolagēna ražošana samazinās un palielinās kolagēna sadalīšanās, kas nozīmē, ka pēc 20 gadu vecuma katru gadu mēs zaudējam aptuveni 1% savas ādas kolagēna. Tas nozīmē, ka vēlākā dzīves laikā var zaudēt pat pusi no mūsu ādas kolagēna. Gadu gaitā tas izraisa ādas novecošanās pazīmes: smalkas līnijas, grumbas un krokas, kā arī noslīdēšana un hidratācijas zudums. Šo procesu var paātrināt citi faktori, ieskaitot tādus ārējos faktorus kā piesārņojums, kas mūsdienu dzīvē diemžēl ir arvien izplatītāki.

    Vitabiotics, vadošā Lielbritānijas kompānija ādas, matu un nagu skaistumkopšanas uztura bagātinātāju radīšanā, ir izstrādājusi Perfectil Platinum Collagen Skin kolagēna un uzturvielu dzērienu, pārceļot «skaistumkopšanas zinātni» uz nākamo līmeni.

    Perfectil Platinum Collagen Skin dzēriena sastāvā ir 7000 mg Peptan® jūras kolagēna peptīdu. Peptan® ir pasaulē vadošais kolagēna peptīdu avots, un visā pasaulē tas ir pazīstams kā ļoti efektīva un vēlama bioaktīva sastāvdaļa. Ar Peptan® ir veikti daudzi zinātniski pētījumi.

    Tāpat kā visi pārējie Perfectil klāsta produkti, Perfectil Platinum Collagen Skin dzērienā ir arī īpaši atlasītas barības vielas: C vitamīns, kas veicina normālu kolagēna veidošanos normālai ādas funkcijai, selēns, kas veicina šūnu aizsardzību no oksidatīvā stresa, kā arī cinks un D vitamīns, kam ir svarīga loma šūnu dalīšanās procesā. Šī formula satur biotīnu, kas veicina normālu matu veselību, kā arī selēnu un cinku, kas veicina normālu nagu veselību.

    Premium klases formula ir bagātināta ar svarīgām uzturvielām, ieskaitot hialuronskābi, L-lizīnu, Ko-enzīmu Q10 un upeņu sēkliņu eļļu.

    Perfectil Platinum Collagen Skin dzēriena testa pārskatā Good Housekeeping Institute eksperti secināja (Avots: GoodHousekeeping.com 2019. gada janvāris):

    70% testētāju pamanīja, ka viņu āda ir redzami uzlabojusies:

    • āda kļuvusi vairāk mitrināta
    • uzlabojies nagu stāvoklis

    70% testētāju bija apmierināti ar uztura bagātinātāju un turpinās to lietot.

    Skaistuma izstādes Baltic Beauty 2019 laikā, Vitabiotics stendā būs iespējams iegādāties Perfectil Platinum kolagēna dzērienus ādai un matiem, kā arī citus Vitabiotics produktus par lieliskām izstādes cenām.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē