• Kas ir AppGallery un kādi uzlabojumi veikti jaunajos Huawei P40 sērijas viedtālruņos?

    Slavenības
    14. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Līdz ar jauno Huawei P40 sērijas flagmaņu iznākšanu, tehnoloģiju pasaule ir pavērusi durvis vēl neredzētām iespējām, ko sniedz viedtālrunis. Pateicoties uzlabotai četrkāršajai Leica kameru sistēmai, tagad par profesionālu fotogrāfu var kļūt jebkurš, turklāt jaunajam P40 Pro šķērslis nav nedz ātrums, nedz veiktspēja, tādēļ lietotājs uz to var paļauties pat visspraigākajā dienā.

    Jaudīgs tālrunis, kas pielāgots lietotāju aktīvajam dzīvesveidam

    Jaunais Huawei P40 Pro piedāvā īpaši elegantu četrkāršā izliekuma pārplūdes (overflow) ekrānu, turklāt tālrunim ir arī īpaši izstrādāts šaurs rāmis un noapaļoti stūri, kas nodrošina patīkamu skatīšanās pieredzi, kā arī ergonomisku turēšanu rokā. Salīdzinot ar citiem Huawei viedtālruņiem, ekrāna pirkstu nospieduma lasītājs piedāvā pat par 30 % ātrāku biometrisko autentifikāciju.

    Huawei P40 Pro darbina Kirin 990 5G čipkopa, kas nodrošina integrētu 5G savienojamību, stabilu mākslīga intelekta (MI) veiktspēju un enerģijas efektivitāti. “Jaunais Huawei flagmanis aprīkots ar 90Hz ekrāna atjaunošanas biežumu, tādēļ lietotāji var izbaudīt uzlabotu ekrāna reaģētspēju un netraucētu spēļu pieredzi. Tas būs jo īpaši lielisks sabiedrotais arī šobrīd, kad pavadām laiku mājās un meklējam izklaides iespējas, jo tālrunis atbalsta 160MHz Wi-Fi 6 Plus tehnoloģiju, kas ļauj pārsūtīt datus ar ātrumu līdz pat 2400Gbps. Spēļu un filmu lejuplāde tagad būs vien pāris minūšu jautājums,” atklāj Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

    Kamera, kas ļauj katram kļūt par profesionālu fotogrāfu

    Viena no Huawei P40 Pro spilgtākajām iezīmēm ir tā četrkāršā Leica kameru sistēma, kas piedāvā arī tādas ekskluzīvas iespējas kā SuperSensing kino kameru ar 50x tālummaiņu un 3D dziļuma noteikšanas kameru. Huawei P40 sērija piedāvā arī ultra redzes sensoru, kas ir līdz šim lielākais Huawei piedāvātais CMOS sensors. “Tagad jebkurš varēs kļūt par profesionālu fotogrāfu, neizejot no mājas. P40 Pro viedtālruņa kamerā iestrādāta īpaša Octa PD AutoFocus funkcija, kas palīdz kameru ātri nofokusēt jebkurā diennakts laikā. Tāpat lietotāji var pārbaudīt arī Huawei XD Fusion dzinēja spēku, jo tas integrē un apstrādā datus no vairākām kamerām, lai iegūtu uzlabotas kvalitātes attēlu. Jāizceļ, ka šajā modelī pirmo reizi iekļauts arī RYYB krāsu filtru bloks, kas palielina gaismas ielaišanu un uzlabo pietuvināto fotoattēlu kvalitāti,” stāsta A. Jekimovs. Tālrunī iestrādāta arī augstas kvalitātes 32 MP selfiju kamera un infrasarkanā (IR) dziļuma kamera, kas atbalsta autofokusu un bokē efekta simulāciju, nodrošinot uzlabotas kvalitātes portretu iegūšanu. “Interesanti, ka Huawei P40 flagmaņu sērija atbalsta bokē efekta simulāciju arī video uzņemšanas laikā, tāpēc tagad jebkurš var uzņemt kino līmeņa ierakstus pat bez profesionālas tehnikas. Vēl viens jaunums ir arī audio tālummaiņa, kas pieejama visos P40 sērijas flagmaņos un ļauj lietotājam filmējot tuvināt audio avotu, vienlaikus pastiprinot tā skaņu,” turpina A. Jekimovs. Jaunais viedtālrunis tagad tāpat piedāvā arī Huawei Golden Snap galerijas funkciju, kas izmanto mākslīgo intelektu (MI), lai atlasītu labākos kadrus no kustīga attēla. Savukārt Remove Passerby un Remove Reflection funkcijas noņem nevēlamus objektus un atspīdumu, ļaujot viegli izlabot uzņemtos fotoattēlus.

    Tā kā daudzi no lietotājiem vēlas dalīties savos radošajos darbos ar citiem, noderēs arī piemērotas aplikācijas, kas ne vien uzlabos gala rezultātu, bet ļaus sasniegt vēlamo auditoriju. “Brīdī, kad tapusi uzmanību cienīga bilde vai smieklīgs video, skaidrs ir viens – lietotāji to vēlas parādīt citiem. Šajā brīdī palīdzēt spēs AppGallery pieejamais plašais lietotņu klāsts. Lai sasniegtu savus draugus un radus, kā arī dalītos uzņemtajā ar vēl plašāku auditoriju, lietotāji AppGallery veikalā var lejuplādēt tādas jauniešu vidū populāras vietnes kā TikTok un Snapchat. Savukārt, lai lietotāji vienmēr būtu informēti par jaunākajām aktualitātēm, AppGallery iespējams lejuplādēt arī vietējās ziņu lietotnes,” stāsta apmācību vadītājs A. Jekimovs.

    Papildu ieguvums jebkuram Huawei lietotājam – lietotņu veikals AppGallery

    AppGallery klāstā pieejamas vairāk kā 55 000 lietotnes, kas ļauj ikkatram viedtālruņa lietotājam atrast sev nepieciešamos rīkus un izklaides iespējas. Veikala klāstā ir sociālo tīklu un saziņas, telekomunikāciju, tiešsaistes iepirkšanās, fotogrāfiju un video apstrādes, mūzikas un video atskaņošanas, kā arī citas lietotnes. Turklāt AppGallery kalpo kā lietotņu pārvaldnieks, kas apstrādā visus to atjauninājumus, pārvalda instalāciju failus un lietotņu datus.

    “Huawei P40 flagmaņi darbojas ar Android operētājsistēmu, turklāt tālruņos lietotāji atradīs lietotņu veikalu AppGallery, kas piedāvā dažādas lietotāju vidū iecienītas lietotnes,” stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā A. Jekimovs.

    Tāpat Huawei P40 sērijas ierīcēs lietotāji atradīs funkciju “Tālruņa klons” (Phone Clone), kas ļauj bez piepūles pārsūtīt datus un kontaktus starp visām Android ierīcēm. Huawei lietotne “Tālruņa klons” darbojas, iestatot bezvadu tīklāju datu pārraidei starp ierīcēm. Tas lietotājam ļauj apiet liekas raizes, kad vajag lejupielādēt datus datorā vai reģistrēties attālajam datu pārsūtīšanas pakalpojumam. Ar “Tālruņa klonu” dati tiek pārsūtīti tieši no vecā tālruņa uz jauno, neizmantojot mobilos datus. Process ir ātrs, padarot tālruņu maiņu daudz vienkāršāku.

    Plašāka informācija par Huawei un AppGallery pieejama šeit.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē