• Kādas kleitas būs modē šosezon? 7 pavasarīgas tendences 2020. gadam

    Slavenības
    3. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock.com
    Pavasaris nav iedomājams bez svaigas, košas un jaunām tendencēm papildinātas garderobes. Iestājoties saulainam laikam, viens no svarīgākajiem apģērba gabaliem pavisam noteikti ir kleitas. Vai zini, kādas izvēlēties šosezon? Tiešsaistes tirgošanās platforma Andelemandele ir apkopojusi spilgtākos modes jaunumus 2020. gada pavasarim. Turpini lasīt un iedvesmojies!

    Kleitas, kurām pavasarī atbrīvot vietu skapī – 7 interesantas  tendences

    Neatkarīgi no tā, vai esi ieradusi pirkt kleitas internetā, vai klātienē, iepazīstot aktuālās tendences, Tava garderobes atjaunošana noteikti kļūs vienkāršāka, jautrāka un radošāka. Šosezon, izvēloties kleitu, stila eksperti iesaka paturēt prātā šos 7 elementus:

    1. Tamborējumi

    No vecmāmiņas rokdarbu groziņa līdz Parīzes un Milānas modes skatēm –  tamborējumi ir viena no karstākajām pavasara aktualitātēm.

    Tamborējumu tehnikā darinātas kleitas, kas papildinātas ar vijumiem un ornamentiem izskatās mākslinieciski un sievišķīgi, turklāt ļaus atšķirties no pūļa.

    2. Apjoms

    Atšķirties no pūļa varēsi arī, ieviešot savā skapī vizuāli apjomīgu ietērpu. Šosezon modē ir:

    • izteikti kuplas kleitas – kā mini, tā midi vai maksi;
    • tērpa piegriezums, kas veidots kārtās – eglītes siluets vēl nekad nav bijis tik elegants;
    • – aktuāli vēl kopš iepriekšējās sezonas.
    • Foto: Shutterstock.com
      Foto: Shutterstock.com

      3. Retro raksti

      Iedvesmojoties no 70. un 60. gadu modes, šosezon uz pjedestāliem atgriežas abstrakti, rotaļīgi, psihodēliski un kičīgi dažāda izmēra raksti, kas līdzinās, piemēram:

      • retro tapetēm;
      • vintāžas mēbeļu polsterējuma audumam;
      • senatnīgam mājas tekstilam, piemēram, spilveniem, galdautiem, aizkariem u.c.

      Iespējams, Skārletai O’Hārai no grāmatas „Vējiem līdzi” bija taisnība – no aizkariem tik tiešām iespējams pašūt kleitu!

      Foto: Shutterstock.com
      Foto: Shutterstock.com

      4. Punkti un punktiņi

      Punktu uz „i”, atsvaidzinot garderobi šopavasar, palīdzēs uzlikt arī punktainas īsas vai garas kleitas. Arī šai tendencei piemīt retro šarms. Turklāt punktu raksts ir gana dažāds, lai to izmantotu gan ekstravagantos, gan klasiskos tērpos.

      Kombinē, piemēram, punktainu kleitu vai svārkus ar vienkāršu T-kreklu ikdienai, vai iegādājies punktiņiem rotātu vakartērpu no grezna auduma.

      5. Neons

      Skaļš un pamanāms neons ir ieradies uz palikšanu! Modes skatēs dominē satriecošas, teksta marķieru toņos ieturētas spilgti zaļas, oranžas, dzeltenas, rozā un zilas kleitas. Izvēloties tērpu šajā krāsā, noteikti tiksi pamanīta!

      Ja vēlies iekļaut šo tendenci nedaudz noklusināt, izvēlies apģērbu ar neona elementiem, piemēram, kabatu, apkakles vai piedurkņu apdarē vai kombinē to ar neitrālas – baltas, melnas vai bēšas – krāsas apģērbiem.

      Foto: Shutterstock.com
      Foto: Shutterstock.com

      6. Āda

      Vai esi gatava drosmīgam iznācienam ādas kleitā? Āda ierasti asociējas ar ziemas un rudens sezonām, taču šogad tā ir piedzīvojusi otru elpu! Aktuāla kļuvusi mākslīgā āda neierastas krāsas, piemēram, debesu zilā vai laima zaļā utt.

      Ja vēlies šo tendenci padarīt maigāku, izvēlies cita auduma kleitu ar ādas elementiem, piemēram, kabatām, korsetes daļu vai atlokiem (starp citu, piemēram, disko stilā ieturēti V veida atloki arī ir viena no šī gada top tendencēm).

      7. Ilgtspēja

      Aktualizējoties klimata pārmaiņu tematam, dizaineri arvien vairāk pievēršas modes ilgtspējai, piedāvājot kleitas un citu apģērbu no pārstrādātiem vai dabīgiem materiāliem, piemēram, rafijas (no palmām iegūta šķiedra) vai bioloģiski audzētas kokvilnas.

      Starp citu, modes ilgtspējas tendence ietver ne tikai dabai draudzīgu materiālu izmantošanu, bet arī  apģērba atkārtotu lietošanu, piešķirot tam otro dzīvi.

      Foto: Shutterstock.com
      Foto: Shutterstock.com

      Ja arī Tu vēlies dzīvot zaļāk, vienlaikus iegādājoties unikālas, stilīgas un kvalitatīvas kleitas internetā, šajā pavasarī noteikti ieskaties Andelemandele tiešsaistes platformā!

      Tur plašā klāstā atradīsi sezonas tendencēm atbilstošas mūsdienīgas vai vintāžas stila, drosmīgas vai klasiskas, raibas vai vienkrāsainas, mazlietotas vai gluži jaunas, īsas vai garas kleitas un citus apģērba gabalus.

      Pozitīvu noskaņojumu un skaistas kleitas Tev šajā pavasarī vēl Andelemandele.lv!

       

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē