• Jaunākās paaudzes siltumnīcu materiāls turpina iepriecināt dārzkopjus

    Reklāmraksts
    15. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas dārzkopjiem un lauksaimniekiem tagad pieejams jaunākās paaudzes materiāls, kas nodrošina siltumnīcās lielāku ražu, labi izskatās un ir izturīgs pret ultravioleto starojumu un dabas kaprīzēm.

    Ar ko īpašs NANO polikarbonāts?

    Jaunais materiāls – NANO polikarbonāts – izstrādāts Belgradas augkopības institūtā un, salīdzinot ar parasto polikarbonātu, nodrošina ražības pieaugumu par 30–48%. Rozā toņa siltumnīcas segums, kas liecina par NANO daļiņu klātbūtni, lieliski iederēsies gan mazdārziņā, gan arī blakus elegantai savrupmājai. Tomēr izskats nebūt nav svarīgākā īpašība, kas iepriecina dārzkopjus. Lai saprastu, ar ko šis materiāls ir īpašs, vienkārši uzskaitīsim tā īpašības.

    Polikarbonāta loksnēs iestrādātās NANO daļiņas nodrošina augiem īpaši draudzīgus sarkanās gaismas viļņus (λ=660 nm), kas atbilst fotosintēzes augstākajam punktam, tātad palīdz augļiem nogatavoties ievērojami ātrāk. Rezultātā iegūstam vismaz par trešdaļu lielāku ražu nekā parastajā siltumnīcā.

    Materiālam ir 10 gadu garantija, bet tas kalpos arī ilgāk. NANO polikarbonāts neizbalēs saules staros, tam nekaitēs vēja brāzmas un pat mehāniski triecieni.

    NANO šūnu polikarbonāts mobilizē augu un dzīvnieku iekšējo bioloģisko potenciālu. NANO polikarbonāts tiek izmantots kā siltumnīcu apjumšanas materiāls vasarnīcās, to izmanto arī rūpnieciskajā augu audzēšanā, kā arī dzīvnieku turēšanas telpās stiklu vietā.

    NANO polikarbonāts ir piemērots dažādu izmēru un formu siltumnīcām ar un bez apkures, tas ir noturīgs pret UV starojumu, nelaiž cauri ultravioletos starus, pārveido nelabvēlīgos UV starus augiem labvēlīgā sarkanā spektra gaismā, veicina ražas nogatavošanos līdz pat 3‒4 nedēļām agrāk un palielina viengadīgo kultūru ražību līdz pat 1,5 reizēm.

    Uzlabotais NANO polikarbonāts ir apstrādāts ar pretkondensāta slāni, kas atgrūž ūdeni un nepieļauj lielu kondensāta piļu veidošanos uz polikarbonāta loksnēm siltumnīcas iekšpusē. Ja šī pretkondensāta slāņa nav, tad kondensāta pilieni, nonākot uz augiem, nodara tiem kaitējumu, izraisot sēnīšu un citu slimību izplatīšanos.

     

    NANO siltumnīcu cenas:

    •              2 × 4 m – no 226 €

    •              3 × 4 m – no 261 €

    •              3 × 6 m – no 348 €

    •              3 × 8 m – no 434 €

    •              3 × 10 m – no 520 €

    Uzziniet vairāk par NANO siltumnīcu veidiem, izmēriem un cenām AVERTO mājaslapā http://www.averto.lv.

    Aicinām apskatīt NANO siltumnīcas AVERTO izstādes laukumā ‒ Beberbeķu ielā 58, Rīgā, LV-1029, darba dienās no 9.00 līdz 18.00!  Zvaniet pa BEZMAKSAS tālruni 80205305, un AVERTO siltumnīcu eksperti sniegs jums nepieciešamo konsultāciju!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē