• Hyundai IONIQ Electric – Žurnāla IEVA autotests

    Auto
    4. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm – sievietēm no visas Latvijas – izmēģināja astoņas jaunas automašīnas. Ja meklē sev auto, tev noteikti noderēs gan informācija par piedāvātajām automašīnām, gan to vērtējums.

    Radīts skaistumam, efektivitātei un drošībai

    Cena – no 24 990 eiro

    Īsts nākotnes auto: aizmirsti par degvielas uzpildīšanu!  Jaunais IONIQ Electric nerada izplūdes gāzu emisijas un elektriskajā režīmā ar pilnībā uzlādētu akumulatoru spēj nobraukt 412 km. Plašs un izsmalcināts salons – dizains ir tīrs un nepārblīvēts, turklāt papildināts ar jaunām funkcijām. Interjers veidots, izmantojot videi labvēlīgu plastmasu un dabiskus materiālus, arī organiskās cukurniedres un vulkāniskos akmeņus. IONIQ Electric piedāvā jaunāko aktīvās drošības tehnoloģiju, kas veidota tā, lai varētu braukt droši un ar mierīgu prātu. Vērtējot drošību sadursmes gadījumā, Hyundai IONIQ ir oficiāli saglabājis maksimālo piecu zvaigžņu vērtējumu, ko sniedz neatkarīgais novērtētājs Euro NCAP. Ar jauno IONIQ Electric katrs brauciens būs baudāms, tā bagātīgās viedās funkcijas un sistēmas sniedz papildu komfortu.

    • Elektroniskā pārnesumu pārslēgšanas poga
    • Jaudīgs 100 kW elektromotors
    • Rūpīgi pārdomāts panelis

    Viedokļi:

    Laura Ratniece: Šī man bija automašīna – pārsteigums, man tajā patika viss – klusa, ērta un ātra, lieliski derēs rīdziniecei braukšanai pa pilsētu.

    Ilona Rozenberga: Pirmo reizi braucu ar elektroauto – patika gan dizains, gan braukšanas gaita, gan ērtais salons. Ļoti laba izvēle pilsētniecei – šai automašīnai ir tik daudz priekšrocību!

    Benita Švāgere: Mašīna sievietei, kas ir atvērta visam jaunajam. Klusa, viegla, dinamiska, ātri saprotama, ergonomiska un ērta. Piemērota ģimenei, jo arī aizmugurējā sēdeklī ir pietiekami daudz vietas.

    Evita Ļaudama: Ļoti ērta, dinamiska mašīna, pārdomāts panelis un ietilpīgs bagāžnieks, kas tikai no ārpuses izskatās mazs. Ideāls auto pilsētas dāmai braukšanai gan pa pilsētu, gan šoseju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē