• Huppa pavasaris – krāsains arī pieaugušajiem

    Mans Mazais
    11. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sagaidot pavasari, mūsu kaimiņvalsts Igaunijas zīmols Huppa, kura īpašā firmas zīme ir augstas kvalitātes vēja un ūdens necaurlaidīgi apģērbi, akcentē, ka jau tradicionālajai bērnu apģērbu kolekcijai ir būtisks papildinājums – apģērbi arī pieaugušajiem, līdz pat XL izmēram.

    Lielajiem  puikām un drosmīgajām  meitenēm

    Pagājušā pavasara kolekcijā Huppa eksperimentēja, piedāvājot plašķus ne tikai meitenēm, bet arī sievietēm un stepētas jakas gan mazajiem, gan lielajiem. Eksperimentam attaisnojoties, šajā pavasarī zīmols piedāvā vēl vairāk jaunu modeļu – gan ar pavisam plānu, gan mazliet biezāku pildījumu, tostarp jau pircēju atzinību iemantojušās sieviešu parkas ar lietus kapuci un nadziņu. Un – kas svarīgi – šajā pavasarī tās pieejamas līdz pat XL izmēram. Ja būs pieprasījums pēc vēl lielākiem izmēriem, tad gan būs jāgaida līdz nākamajai sezonai. Savukārt vīriešiem (līdz XL izmēram) sašūtas gan jaunas sportiskāka stila stepētās jakas – ar kapuci un bez tās –, gan klasiskās pavasara jakas. Un šī pavasara eksperimentam – arī rūtainas, ar sporta automašīnu attēlu apdruku. Lai noskaidrotu, vai arī lielajiem puikām tādas patīk.

    Sākotnēji koši krāsainie, puķainie pavasara plašķīši tika šūti tikai meitenēm (no 128 centimetriem), bet pagājušogad no šiem pašiem audumiem tie tika uzšūti arī sievietēm (no S līdz XL izmēram). Mammas un meitas varēja ģērbties identiski. Iespējams, ne katra sieviete uzdrošinās iziet pavasara ielās tik puķaini pamanāma, bet – Huppa ir arī par romantiskajām un drosmīgajām.

    Der zināt! Starpsezonu stepēto jaku pildījumā ir sintētiskās dūnas, kas pēc struktūras ir gaisīgas, ne tik blīvas kā sintepons. Savukārt audums ir pārklāts ar poliuretāna membrānas kārtu –
    tā ir plēvīte ar mikroporām, kas aizkavē ūdens iekļūšanu izstrādājumā, aiztur vēju, saglabā siltumu, taču vienlaikus ļauj iztvaikot mitrumam, tādējādi nodrošinot ķermeņa termoregulāciju. Tieši audumu kvalitāte nodrošina
    Huppa apģērbu izturību jebkuros laikapstākļos.

    Īpaši vīriešiem

    Jau pērnā gada ziemā Huppa uzsāka eksperimentu – ražot apģērbu ne tikai pavisam maziņiem un lielākiem bērniem, bet arī viņu mammām un tētiem, piedāvājot tādas pašas audumu kvalitātes apģērbu līdz pat XL izmēram. Lai arī oficiāli zīmols sevi joprojām piesaka kā bērnu apģērbu ražotājs, jau šā gada laikā tas tiks mainīts. Mainīsies arī Huppa veikalu iekārtojums un jauno kolekciju izkārtojums, priekšplānā izvirzot apģērbu tieši pieaugušajiem, turklāt īpaši akcentējot, ka zīmols domā ne tikai par mammām un maziem bērniem, bet arī par vīriešiem. Jo mammas savā starpā čato – viņas jau zina, kas ir vislabākais viņu mazuļiem un ka Huppa arī mammām šuj gan siltas ziemas jakas (pagarinātās parkas) un mēteļus, gan siltinātus starpsezonu plašķīšus, gan stepētas starpsezonu jakas.

    Starp citu, Huppas nākamajā rudens, ziemas kolekcijā būs ļoti gaumīgi vīriešu apģērbu modeļi – gan siltās parkas, gan dūnu jakas, līdz pat 3XL izmēram. Jo iepriekš vīriešu apģērbs bija tikai līdz XL izmēram, bet, veidojot jauno kolekciju, tiek ņemts vērā pircēju pieprasījums.

    Trikotāža, cimdi, cepures, šalles

    Pavasara kolekciju papildina arī cimdi, cepures un šalles jaunajai kolekcijai pieskaņotās krāsās. Arī mīksta flīsa auduma kombinezoni pavisam maziņiem un flīsa jaciņas un bikses gan zīdaiņiem (no 74. izmēra), gan pirmsskolas vecuma bērniem. Un, protams, arī trikotāža – pirmsskolas (apmēram no divu gadu vecuma) un sākumskolas vecuma bērniem. Ar to Huppa sevi spilgti pieteica aizvadītajā rudens, ziemas sezonā, piedāvājot augstvērtīgas trikotāžas krekliņus, džemperus, svārkus, kleitas, legingus, cepures un apļveida šalles. Ar ko šī trikotāža ir tik īpaša? Tās sastāvā ir 95% kokvilna un 5% likra. Tā ir reizē diezgan blīva un elastīga, arī formu saturoša (neiz­staipās), ar labu krāsas noturību (drīkst mazgāt 40 °C). Tā gan bija eksperimentālā kolekcija, un tās turpmāko attīstību noteiks pieprasījums Latvijas tirgū. Ja bērniem un vecākiem patiks, ka virsdrēbes var saskaņot ar tikpat stilīgu trikotāžas apģērbu, iespējams, nākamajā rudens, ziemas sezonā šī kolekcija tiks papildināta ar jaunās sezonas kolekcijas krāsām un rakstiem.

    Ar fotoattēlu apdruku

    Kā ik katru pavasari, arī šogad daudzu vecāku iemīļotais bērnu apģērbu zīmols, kas Latvijas tirgū pazīstams jau 12 gadu, piedāvā jaunu un priecīgi krāsainu kolekciju – gan vēja un ūdens necaurlaidīgus kombinezonus mazuļiem, gan virsdrēbju komplektus (vējjakas un bikses) bērniem un pusaudžiem. Tie ir bāzes modeļi, vispopulārākie Huppa apģērbi, kas nemainās, un – kas svarīgi – arī cena pagaidām nemainās. Ir tikai jaunas krāsas un jauni raksti, turklāt šī pavasara aktualitāte ir audumi nevis ar līdz šim ierastiem zīmējumiem, bet ar fotoattēlu apdruku – ar ziediem, dažādiem mīļiem dzīvnieciņiem, sporta automašīnām. Bet no pagājušās sezonas nāk līdzi pircēju jau atzinīgi novērtētais perlamutra audums, kas atkarībā no apgaismojuma rada hameleona efektu.

    Protams, Huppa nemitīgi radoši attīstās un ik gadu rada arī ko pavisam jaunu, un šajā pavasarī kolekciju papildina ļoti glīti un meitenīgi romantiski plašķīšu modeļi mazajām dāmiņām. Gan vienkrāsaini, gan puķaini, gan rakstaini. Zēniem nē, viņiem ir klasiskās jakas, bet – ar jaunām apdrukām.

    Nepalaidiet garām! Huppa firmas veikalos ir īpaši stendi, kur ar atlaidi līdz 20–30% var iegādāties iepriekšējo kolekciju atlikumus. Tie ir visu laiku, kamēr prece ir pieejama!

    100% ūdensnecaurlaidīgas bikses

    Šajā pavasarī tiek piedāvātas bērnudārzos jau ļoti populārās Huppa plānās lietus bikses. Tās ir divu veidu: no ūdens un vēja necaurlaidīga, bet elpojoša materiāla un 100% ūdensnecaurlaidīgas, kas neļauj izmirkt, ne pastaigājoties lietū, ne dauzoties, lēkājot pa peļķēm. Tās ērti uzvilkt gan uz džinsiem, gan trikotāžas legingiem (meitenēm). Ideālas mūsu mainīgajiem laikapstākļiem. Tā kā gumijotais audums, kas nelaiž cauri mitrumu, arī neelpo, tas nav domāts valkāšanai visas dienas garumā, vien uz pāris stundām. Šo produktu līniju atzinīgi novērtējušas tieši bērnudārzu audzinātājas, kuras to iesaka mazuļu vecākiem, lai bērni ik dienu un jebkuros laikapstākļos vismaz uz brīdi varētu iziet svaigā gaisā. No tāda paša materiāla ir arī jakas, ja nu tiešām visu vajag 100% ūdensnecaurlaidīgu, dodoties garā pastaigā pa lietus pielijušu mežu vai laivu braucienā.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē